Thursday, July 29, 2010

LG Cookie Party with Nuffnang-Best ke?

Korang,


Ermm best ke? bukan setakat best je tapi tersangat awesome beb!

Nie aku nak citer sket je, memandangkan dah ramai geng2 lain dah update since last week lagi. Dalam ramai2 bloggers tak sangka plak aku boleh dapat invitation nie. Maklumlah bak kata daydeck aku nie golongan bloggers picisan je tapi tidak Blogger Racist tau.

So aku pi dengan si SumiJelly yang kebetulan umah aku dekat dengan umah dia. Ktorg adalah di antara orang2 yang sampai awal. Dah puas bercamwhore kat luar Neutral Club nie, sambung plak bercamwhore kat dalam. Eventho club nie kecik je, tapi ramai boleh masuk ooo. Konsepnya serba putih, baik dinding kerusi meja semua putihlah.

Malas nak citer banyak, korang layan jelah gegambo nie.

Its Me

Makan Itu Penting okeh

Rakan2 Semeja Sekepala

Berdua Lebih Baik

Adalah sebenarnya gambo siap dengan video lagi tau. Kalau korang tak caya pi baca entries nie.



By the way, thanks to tuan punya camera beso dan tuan punya camera pink sebab aku cilok gegambo nie kat blog diorg.

Banyak jugak kengkawan baru yang aku kenal spt si Mamat yang suke terbang tinggi, Diva Azwan Ali a.k.a Anak Ikan SumiJelly, Adik dakbatman, Shahrul Photography yang tak bawak camera dan ramai lagi lah. (Nanti aku listkan tau)

p/s: Aku suke event nie, I love Nuffnang lah very very strong tau. Lain kali ajak lagi tau.

10 comments :

Eliss said...

kalo aku tak der lil extension, harus ku join semua event tapi bila ada lil extension kena pilih event yg boleh bwk lil extension la :)

Unknown said...

event ni memang best..lagi best dpt phone kan?hik3...best juga phone ni...

Matjoe said...

hak2. nice one. tuah ayam nampak kt kaki

Unknown said...

Wah, Tahniah! :)

Lady of Leisure said...

i pun nak kena bernuffnang gak la nampaknya kan hehe

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

Anonymous said...


Cialis Without Prescription[url=http://www.buycialiswithoutprescription.biz]Cialis [/url]http://www.buycialiswithoutprescription.biz
Cialis [url=http://www.buy-cialis-without-prescription.org]Cialis [/url]http://www.buy-cialis-without-prescription.org
phentermine [url=http://www.buyadipex.name] phentermine [/url]http://www.buyadipex.name
Viagra [url=http://www.orderviagra.ws]Viagra [/url]http://www.orderviagra.ws

Anonymous said...


Ambien[url=http://www.ambien.name]Ambien[/url]http://www.ambien.name
Vicodin[url=http://www.myvicodinguide.com]Vicodin[/url]http://www.myvicodinguide.com
Cialis Without Prescription [url=http://www.cialis-without-prescription.us] Cialis[/url]http://www.cialis-without-prescription.us
Ambien[url=http://www.ambien.vg]Ambien[/url]http://www.ambien.vg

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.