Monday, July 26, 2010

Nobody From Nuffies Wonder Girls

Morning Korang,


Disebabkan gambo2 masa event LG Cookie Party sabtu lepas belum diterima sepenuhnya dari skandal baik aku iaitu Daydeck. Maka untuk pagi isnin yang ceria nie, korang layanlah video clips dari Wonder Nuffies nie. Diorg di antara staff2 pompuan Nuffnang yang sesangat sporting.

Credit To : Joshuaongys

Aku sempatlah borak2 dengan Yuen Yee pasal performance nie. Dia citer dah sebulan lebih dah diorg practice dance nie. Asal petang pas keje je, practice. Sampai dah muak2 lah dia kata. Anyway memang superb performance diorg nie. Sampai ktorg request 2 kali lagi tau.

Nanti aku citerlah pasal party tu ek. Kene kumpulkan info dulu baru leh citer. Betul tak deck? Hah ko jangan nak angguk2 je. Nanti bagi gambo2 aku yang bengong2 tu ek. Nak2 gambo yang Eyriqazz nak kene ketuk kepala dengan botol tuh.

p/s: biasalah ari Isnin kan, entry pun kene sempoi2 jelah. By the way, best gak update FB pakai LG Cookie Fresh nie. Rasa cam sesangatlah aku nie up to date... huahuahuahuahuahua..

3 comments :

Sharinginfoz said...

bestnya

Nurul chumel said...

huwaa..jeles nye... :(

Sumijelly said...

waaa.....menci aku...
aku nak gmbr la................mana dia??
upload dlm FB jerla..senang aku ambik.....

Sumijelly.com