Wednesday, June 30, 2010

I Love To Touch My LG Cookie Fresh

Hi Korang,
I Love to touch..... jeng jeng jeng...

Tajuk je sudah sensual dan kinky kan? Tapi bukan ke arah 18SX yang aku maksudkan.

Sebenarnya begini, I love to touch sesuatu yang cantik dan bersinar kekilauan dan sesuatu yang bijak dan mudah untuk digunakan.so sebab itulah I love to touch my LG Cookie Fresh kerana ianya sangat cantik dan yang penting sekali 'touch screen' maknanya boleh terus tekan kat screen dan tak payah nak tekan2 kat keyboard lagi kan.

Sebab apa aku boleh jatuh cinta dengan LG Cookie Fresh nie. Korang cuba baca dan bayangkan...


LG introduces LG Cookie Fresh with amazing features including quick connect through famous social networking site. Its loaded with all the basic functions of what a mobile has and yeah you can compare it with other Keypad Phone..


A touch screen phone so simple is definitely something new in the market. We have often seen touch screen mobile phones with bucket-loads of features in terms of applications, connectivity and more. However, the LG Cookie Fresh is totally different in this regard. The LG Cookie Fresh comes with a powerful battery that can stand up to 5 hour and 30 minutes on talk-time and up to 390 hours on standby. You would instantly realize that this is a totally simple touch screen phone packed with the right features that one would require.

Launched last year, the most affordable touch screen mobile phone on the block was a big hit with everybody. Now, it’s back and better with the LG Cookie 3G, LG Cookie Plus and LG Cookie Fresh, with 5 new colours to boot.



Hah apa macam gerek tak HP LG Cookie Fresh nie? Gerek sehhh kata orang Singapura..
 
So entry kali ini ada kaitan dengan event yang dianjurkan oleh pihak Nuffnang bersama LG


Event tersebut adalah LG Cookie Monster Party yang akan diadakan seperti berikut:-

Tarikh: 24 July 2010
Masa: 6pm – 10pm
Tempat: Neutral Club, Jalan P. Ramlee

Tema : Monsters!!!


Nuffnang cuma memberikan sebanyak 100 jemputan sahaja kepada bloggers yang mendaftar dengan Nuffnang dan setiap bloggers cuma akan mendapat 1 jemputan sahaja.

Selain itu Kennysia juga akan menjadi host pada majlis tersebut siapa yang tak kenal dengan Kennysia. Rugi ooo sape tak kenal dia nie.

Di antara hadiah yang akan dimenangi oleh bloggers yang mengikut theme party ini akan mendapat:


Pas tu plak ade hadiah untuk 3 Best Pre-Event Blog Post. Cuba korang tengok kat bawah nie.


Hah apa macam? Teruja tak? Haruslah kan. Sapa yang tak teruja tu mesti ade something wrong somewhere lah kan. Bagi aku dapat invitation dah cukup bagus, tapi kalau dapat HP LG Cookie nie itu adalah rezeki tau!

p/s: Ermm kene cari baju dari sekarang nie, jangan last minute macam Digi Break Free Party hari tu ek!. Kena banyak2 doa nie lah.








5 comments:

daydeck86 said...

gudlak clp

lina said...

Good luck lily...menarik...sgt...

sop said...

nak pergi gak... huhuhu
good luck

Anonymous said...

found you site over misterwong... but one question do you have twitter or facebook, where i can be connected with you blog...? thanks

Anonymous said...

Thanks for the info! We're making a custom pair of slippers for you :)” oh wow thank you!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails