Thursday, June 10, 2010

Ketagihan Bowling @ Pin Junction Cineleisure

Hi Korang,

Nak cerita sket nie. Dah lama aku ketagih nak main bowling nie. Maklumlah last main hari tu masa kat gathering kat mines. Ala dah lama pun dah. So weekend lepas, semua orang balik kampung maklumlah cuti sekolah tapi aku dengan mr Big di ajak oleh geng anak2 polis depoh main bowling di Pin Junction, Cineleisure Damansara. Ala yang dekat dengan Ikea tu kan.


Kitaorg jumpa kat The Curve dulu, then berjalan kaki ke Cineleisure sambil mencuci mata kat flea market yang ada pada hari itu. Tetiba terasa, cam gatal je tangan nak bershopping tapi tahan nafsu dulu coz dalam hati tengah berkobar2 nak berbowling nie.

Pin Junction, Cineleisure Damansara

Kitorg main kat Pin Junction, Cineleisure Damansara. Orang dah confirm2 ramai. Ktorg dapat main 1 game je coz dah ada orang booking untuk tournement. So lepas gian gak lah kan. Tengoklah aksi2 yang dasyat nie.


Mr Big dengan gayannya spinning bola

Adam yang sibuk gak nak main

Cik Lily Putih yang power okeh

Mila Dot Com, tokeh Maybank Muor

Imran, si owner farm ville

Ramai yang tak main, datang duk lepak2 je.So dapat gaklah aku lepas gian nak main bowling nie. Eventho satu game pun jadilah. Yang penting aku dapat no. 2 okeh.

Aku yang dapat no. 2 je.

Aku suke tengok gambo nie,comel kan?

So kengkawan, jom kite buat gathering sambil main bowling lagi, nak tak? Korang rasa ada tak yang nak join aku buat gather2 kecil-kecilan nie ek.

10 comments :

Liza said...

lama tak main bowling, nak kena pegi main nie. kalau nak organise, jgn luper ajak yer

Lady of Leisure said...

i ni cuma penah main bowling dalam pc game jer heheheh

Fid said...

nanti bley main sesama ya itu boling

isabelle said...

kalo gath main bowling, i nak geng dgn mrhubby. supaya x ketara ke'longkang'an ku ittew.kekeke

MAMASYAZA said...

akak pun dah lama tak main bowling, last main masa ami masih kecik, fuhhh dah 10 tahun tu, tp rasanya sekrg ni kalo main, mesti masuk longkang

CikLilyPutih said...

@Liza
ok gak tu ek. bile nak pi main

CikLilyPutih said...

@LoL
ala tak gempaklah dalam pc je main

CikLilyPutih said...

@K FId
ok gak tu kan. boleh lawan akif dgn maknya

CikLilyPutih said...

@Belle
oo cam tu ceritanya. ok ok akan diuruskan

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
ala tak per lelama oklah tu nanti ek