Wednesday, June 16, 2010

Coffee Mate - Nota Cinta, Simple But Sweet

Hi Korang,

Terlanjur cuti nie, sempat gak lah aku berblogwalking ke blog kengkawan yang lain. Tetiba terperasan iklan coffee mate-nota cinta nie. Terus aku click.

Actually nie pasal, satu peraduan menulis nota cinta untuk yang tersayang. Aku? Manalah reti nak mengarang ayat2 cinta nie kan. so sebaliknya aku layan slot mini drama yang ada dalam website nie. Memang best. Ala2 jiwang romantis gitu. Jalan cerita yang cukup simple tapi sememangnya sweet.

Kalau korang tak caya, nah layan 3 episod nie.

Episod 1


Episod 2


Episod 3


Apa macam, best tak? syahdu kan. Tapi itu tidak bermakna aku jiwang okeh. Cume kekadang je jadi romantis sket lah kan.

Anyway aku suka ayat di akhir setiap episod : Cinta itu sentiasa ada, cuma kita harus menyemarakannya.

Memang sweet lah!

17 comments :

my.mastura said...

keromantikan diorg ni, x leh diterima oleh say..naper ntah..

tp lagu tu best la...saper nyanyi eh?

isabelle said...

saaangat best.
syahdu pun ada.
ye la, aku admit..aku jiwang:P

Hanz said...

Lily..memang nak layan crita ni tapi masa mencemburuiku..by the way nak tease u..my next giveaway masuk tau..open to women regardless single, married, ex-married, whatever..Hadiah best babe! Rasa diri sendir yang nak masuk! ekekekeke....

helena's said...

cite dia sweet sgt!tp ending cam suam-suam..

Fid said...

cinta bukan bermakna menyerah segala
yang HALAL tetap utama hahahahaaa

nadnye said...

ala sekali sekala jiwang..hehehe
baru tgk episod pertama, nak masuk contest nie tapi apa lah nak tulis nota cinta. 30 patah perkataan.. adui kalau jiwang2 senang jea nak tulis :P

Lady of Leisure said...

alahai sweet kan.. tapi mmg betul, cinta sentiasa ada..
:)

Laili said...

Memang betul cinta mesti sentiasa dibaja dan disiram, barulah segar bugar selalu ...

CikLilyPutih said...

@my.mastura
itulah lagu tu sedap kan. puas cari kat youtube lah

CikLilyPutih said...

@Belle
ko memang jiwang karat lah. tapi actually best kat citer tu ek

CikLilyPutih said...

@Hanz
hah cam nie lah best. ok ok confirm i masuk nanti.

CikLilyPutih said...

@Cik hel
suam2 ye ke?

CikLilyPutih said...

@K Fid
nampaknye ko lagi jiwang dr aku k fid ek

CikLilyPutih said...

@nadnye
sebab tu tgk je video dia, nak masuk contest tak reti nak karang ayat2 jiwang2 nie lah

CikLilyPutih said...

@LoL
itulah kekadang kite nie tak perasan sebenarnya

CikLilyPutih said...

@Laili
betul betul betul!

Fid said...

ai memang gatai blom spm gua dah reti bercinta kakakakakkaaaka