Tuesday, June 29, 2010

Dear, Jom Kita Pi Urut!

Hi Korang,

Aku rasa lama betul tak update blog nie. Maklumlah busy sesangatlah kan. Cewah, mengalahkan PM plak ek.

Bukan apa, nak citer sket nie. Ada ke malam tadi, lepas makan bagai. Tetiba mr Big boleh ajak aku pi berurut plak. Ishk, pelik plak aku. Tak pernah dia ajak pegi tempat2 cam nie. Ishk musykil la plak kan.

So aku pun ikut jelah. Tup tup sampai Metro Point Kajang. Heran plak aku, memang aku tak pernah perasan tempat urut dalam kompleks nie ek. Penat gak aku berfikir kat mana plak dia nak bawak aku nie. Naik tingkat 2 trus je dia heret aku ke lobby nie.

La rupanya kat sini tempat yang sibuk sangat dia nak pi berurut nie. Aku ingatkan betul2 macam spa bagai kan. Ermm hampeh betul lah.

Korang nak pi berurut gak ke? Tak tau cam ne? Hah inilah cara-cara nak guna mesin urut yang murah dan bergaya nie. Memula:-

Baca instruction yang diberikan dan pahamkan

Masuk kan duit dalam slot yang telah disediakan

Check panel. Korang boleh ubah2 ikut kesesuaian yang korang nak la kan.

Lena betul kan

Siap tunjuk perut lagi

Hah itu dia, dah lena tidur.

Apa lagi pas tu, teruslah berurut kan. Korang bolehlah bayangkan korang kat spa lah kononnya. Korang tengoklah mrBig nie siap boleh tidur2 berdengkur lagi. Memula masuk RM1 je, pas tu terus kemaruk tambah RM10 so lamalah bende alah tu berjalan.

Kalau banyak shopping compleks ada mesin nie kan bagus. At least warga2 yang tak berapa muda, yang malas nak ikut bini pi shopping, yang kene jaga anak boleh lah lepak2 kat sini kan. Dahlah murah kan.

p/s : Nak beli kerusi Ogawa tak mampu kan, so pi jelah urut kan sini.

15 comments :

Kancilbiru said...

wahahahah...best sungguh tu...tak penah try la kerusi macam ni...

Hanz said...

Lily, me dah try nih..boleh terlelap dibuatnyer..ekekeke..tapi tak samalah urut tangan, diaorang siap picit2 sampai mengaduh kiter!

Liza said...

best kan, kalau kat Pavi, free lagik

Khairi said...

alah urut yg ni tak best. ada yg lagi best hehehehe...

kks.com

aanz said...

hohohoo..
terbaik ahh shopping complex tuh..
ade mesin urut g..
sukasukasuka

CikLilyPutih said...

@Kancilbiru
hah pi cuba. bagus tau

CikLilyPutih said...

@Hanz
nak cari org yg picit2 nie agak payah lah sket. ini je yang senang kan

CikLilyPutih said...

@Liza
kat pivillion free, blah mane ek?

CikLilyPutih said...

@khairi
apa lagi yg best? jgn nak merapu ek

CikLilyPutih said...

@aanz
tpt awak ade tak?

Puan Isah said...

Saya pun selalu gi urut ni tapi kat kedai Osim, sebab bila dah beli kerusi osim, bila bila masa pun bole pegi try yg lain2 kat kedai dia free of charge. Lagi satu saya selalu pegi urut kat kedai Reflexology kawan saya. Yang ni kena bayar :p

Hapiz Rahman said...

cambest je nie.. huhuh

etomyam said...

wow..best dan rilek betul brader tu hehehe

Sumijelly said...

yer...dah bersepah2 dh kat kedai sopping mall...hehehe

Sumijelly.com

cik helena said...

kite tak tahan urut :)