Saturday, June 26, 2010

Indahnya Hidup Ini

Korang,

Apa korang rasa bila hidup ini dikelilingi oleh orang2 yang korang sayang? Mesti happening kan.

Macam aku sekarang nie, eventho family first tapi kengkawan still no. 1. Walaupun diorg2 nie nun jauh yang majoritinya di JB tapi tetap dihati aku. Tapi kengkawan di sini jangan terasa hati plak, sama rata je, semua aku sayang okeh.

Kenapa entry kali nie ade emo2 sket ek? Ala bukan apa. Hari2 cuti nie melayan video clips Atilia yang terbaru nie bertajuk Indah nie, tetiba terus teringat kat kengkawan aku sekarang nie.

Videonya sempoi, pasal Atilia dan The Selepet Girls iaitu Yasmin Hani, Sazzy,Dapne,Dynaz,Aisha Sinclair dan ramai lagi lah. Nah, korang layan video nie :-


Bestkan kalau dapat selalu dapat hang out dengan good frens. Boleh berkongsi segala suka duka dalam menjalani kehidupan sehari2 nie.

p/s : Tetiba rindukan Geng 6 Jahanam. Jadi ke kite semua nak jumpe nie ek?

5 comments :

Liza said...

nice and sempoi video clip

aidie said...

oh yes..kalau jumpa kekawan sekepala mau lupa diri masa berborak2.

CikLilyPutih said...

@Liza
simple je kan

CikLilyPutih said...

@aidie
memang pun harus lupa diri

Farah Y said...

Sweet video :) Makes me miss home so much. Can't wait to get back!