Saturday, June 19, 2010

Jom Makan Durian!

Morning Korang,

Apsal plak Sabtu pagi nie aku ajak korang pi makan durian ek? Ishk pelik betul lah. Lagipun aku mane makan durian kan? itu yang kelakar tu kan.

La bukan apa, ini gara-gara kempen nie lah.















Hah apa lagi jom pi makan, ala untuk charity lah katakan. Tapi register dulu okeh!!

p/s : nie kalau cakap dengan mrBig nie, confirm dia paksa aku pi ikut dia gak kan. ermmm

31 comments :

kak ina kl said...

salam lily..makin jauh ker makin dekat tempat kerja kamu ni..tentu best kan dapat rasa suasana baru..

El-Zaffril said...

Menarik ni... boleh masuk schedule ni

mohdhairihassan said...

Wow! kalo si fateha tau nih,
mesti dia nak datang! hehehe...
saye xdpt join la kak, saye kne anta adik saye msuk U,dia dapat sambung degree ^_^

daydeck86 said...

MENARIK NIH TAPI JAUH AR...

Puan Isah said...

Alamak jauh sangat! Kalau tak mesti saya ikut! Durian my favoriteeeeee...!!

Sharinginfoz said...

sodapnya durian....

No Thanks, Mangga Online!

Nia said...

Uii,..i tak makan sgt durian fresh mcm tu..hehe. husband kata mengada2..tapi kuah durian favourite tu.

Lily, senang2 join ya BABY & ME GIVEAWAY

intanurulfateha ❤ said...

.nk ajak hairi g lahh
.huhuhuhu

isabelle said...

kalo i dok ralit makan durian kat situ dgn mrhubby, sapa yg boleh tlg jaga adam ye? hehehe. charity nie... sapa nak buat keje charity?

Lady of Leisure said...

last week i makan banyak durian sampai nak tido malam pun susah panas gitu hehehhe

noor afzan said...

4th june saya nak pi seremban..
ruginya..nak makan doyan gk.

MAMASYAZA said...

sedapnya, faveret akak ni, tp apakan daya...jauh tu....makan2 tu ingat sama kami di sini..hehehe

Hidayah Ismawi said...

Wah! The girls would love this :)

CikLilyPutih said...

@K ina
ala biasa je. beban keje pun makn bertambah

CikLilyPutih said...

@zafril
hah catit yg tak catit

CikLilyPutih said...

@hairi
la tak de ke nanti

CikLilyPutih said...

@Deck
ko makn je durian kat area sri rampai tuh.

CikLilyPutih said...

@PuanIsah
la jauh ek?

CikLilyPutih said...

@Nia
ala hubby u jeles tu agaknya.

CikLilyPutih said...

@Fat
hairi x leh pgilah

CikLilyPutih said...

@Belle
adam ko suruh aku jaga, leh aku bwk dia pi mkn tpt lain plak heheheh

CikLilyPutih said...

@LoL
la sampai cam tu sekali. jgn sakit dah la ye

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
akan kukenang kalian bile mkn durian nanti

CikLilyPutih said...

@Hidayah
baguslah tu ek

mama zharfan said...

kalau me adakat msia, mesti hubby me nak join ni bab durian2 ni ;)

Liza said...

wajib register!! thanks for the info

aNiS tHe BumbleBee said...

oh,sedapnya....kalaulah sy ade kt malaysia....harus heaven ley mkn doyan cenggini!

CikLilyPutih said...

@mama zharfan
la nak kirim ke?

CikLilyPutih said...

@Liza
ooo peminat setia durian ek!

CikLilyPutih said...

@anis
la kirimkan gak ke? bisa diatur dong!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

harus kena pi terjah ni....dekat je subang parade tu...