Saturday, June 26, 2010

Sesuatu Yang Diidamkan Ketika Ini

Selamat Pagi Korang,

Ntah tetiba, tengah2 duk melayan internet memalam nie aku mengidam benda2 nie.

Meatballs

Chicken Wings

Spagetti

Air Soda Yang Tak de rasa & colour tuh

Agaknya sebab perut aku dah start berirama hip hop kot, maklumlah aku dinner tadi pukul 7. Tapi bila memikirkan apa mrBig cakap kat aku tadi terus terbatal niatku nak makan biskut.

Korang nak tau tak mrBig cakap apa kat aku tadi? Nah cam nie..

Lily : Dear lapar plak memalam buta nie.
mrBig : Hah lapar lagi, biar betul u nie. U tak penah cam nie.
Lily : Hah la dear, lapau sesangat nie.
mrBig : U jangan dear, i tengok babat u dah tebal seinci sejak pindah Nilai nie. Kang jangan cakap i tak kasi warning..
Lily : Alamak! ye ke? Ishk minum susu jelah.

Aduh! kena berdebuk aku sekali. Jawabnya aku kene start diet nie.


Tapi sebelum tu, bagi aku makan lembu seekor dulu kat Marche nie. Baru aku start diet. Huahuahuahauhauhauhau!

16 comments :

intanurulfateha ❤ said...

.mak aiii
.lapor nye kak
T_____________T

hudhud said...

u make me hungry !! hehehe

Hapiz Rahman said...

betul-betul buat aku lapo la.. aduii.. dah la xdak duit nie.. hahaha

Kancilbiru said...

meatball tu...yummey....eh babat tu apa? hehehe..sorry tak tahu..

isabelle said...

Kau biar betul Lily.Bagi makan sekor tu kalo x abis,harus smpi 7keturunan dah xnak mkn daging lembu

Lady of Leisure said...

hehe comel lah u ni.. btw babat tu apa ye?

aidie said...

err..babat itu apakah?

Fid said...

hahahhaa
CikLilyPutih
ini bukan ngidam yang oii ni namanya napsu serakah hahahahaaa

CikLilyPutih said...

@Fat
lapo giler lah

CikLilyPutih said...

@hudhud
lapo gak ke?

CikLilyPutih said...

@Hapiz
klu tak de duit, kumpul duit dulu ek.

CikLilyPutih said...

@Kancilbiru
babat tu lemak lah. ktorg org jhr cakap lemak tu babat

CikLilyPutih said...

@Belle
boleh abis punye lah, boleh buat frozen steak ape? hehehhe

CikLilyPutih said...

@LoL
babat tu lemak lah, org jhr panggil lemak tu babat

CikLilyPutih said...

@aidie
babat tu lemaklah.. hehehehe

CikLilyPutih said...

@K Fid
napsu serakah? kahkahakhakhakahkahak