Thursday, June 17, 2010

Invitation to Premiere Screening of The Back Up Plan

Hi Korang,

Quick update. Check punye check email petang tadi nie, aku terbaca email dari Nuffnang nie.

Hehehe, cam tak percaya plak. Dah lama rasanya aku tak dapat tiket wayang free dari Nuffnang nie. So cepat2 aku mengconfirmkan attendance untuk 2 orang even aku belum cakap lagi dengan mrBig.

Aku pun baru je tengok trailer dia tadi, cam best nie. Nah untuk korang, layan trailer nie ek!


Apa macam kelakar tak?

Anyway TQ Nuffnang

p/s: Sesape yang dapat invitation, bagitau la ye. Boleh pegi sesame kan.

5 comments :

haslina said...

congrats..sy da tgk da kak citer ni..hubby donlod dr internet...citer ni mmg kelakar...

makdara terdiva said...

selamat berdating di panggung wayang...thehehehe :)

Hidayah Ismawi said...

Bestnya.. tried for it but wasn't lucky this time :(

isabelle said...

dgn anak bujang yg tgh ligat ni, xdapek la, lily oii..huhu

noor afzan said...

alaaa..x pat la..
sob2..