Tuesday, June 22, 2010

Jom Kita Berperang Esok!

Hi Korang,

Entah tetiba boleh terajin nak update plak memalam nie. Bukan apa aku tengah teruja sangat pasal esok nie.

Petang esok, ktorg kat office nie ade Team Building. Ala dekat je kat dalam KL nie, area Bukit Jalil. Ktorg ada paintball tournement dengan Consultant & Client. Mana taknya seronok, peluang nak lepaskan marah kat diorg tu lah.

Hah, main kat sinilah nanti.

Ermm tak sabarnya lah. Tapi barang2 tak kemas lagi. Seluar & baju pun ntah kemana lagi. Ala nantilah kemas.

p/s: Mintak2 dapat main bersungguh2, boleh tembak2 diantara mereka2 yang suka sangat complain2 kat opis nie ek!

5 comments :

aidie said...

waaa..sangat best untuk merelease kan tension. Sila lihat saper yang paling banyak kena hit..pasti orang tu ramai tak suka..muahhahahaha.. Enjoy babe!

Puan Isah said...

he he lepas geram :) Moga2 menang!

kak ina kl said...

salam lily...rajin bebeno bagi akak yang malas nak layan tag ni..anyway tq sebab sudi ingat dengan kakakmu ini..

ashik main tembak-tembak ajerlah kamu ni..

Matjoe said...

gi palestin bleh?"

*∽ IZAN ∽* said...

selamat berperangg! bestttnyerr!!!