Monday, June 7, 2010

Mari Bersenam Muka

Morning Korang,

Ini entry biasa2 je. Tak nak pening2 kepala, maklumlah monday blues kan orang kata ari nie.

Nah korang layan nie

Syaraf Ke Saraf ek


Cantik tempat nie kan

Kedai kereta mana plak nie

Comel kan!



Kelakarkan, cam ne lah bende2 nie boleh jadi ek. Yang best tu mana plak diorg nie boleh dapat gambo2 nie ek.

Hah, lepas layan gelak sengsorang pepagi nie pegi buat keje kang kene tembak plak dengan bos korang.


Aku tak per sebab aku bos!!!! huahuahuahuahuahua

Pics Credit to Google

p/s: petang2 sket lah baru buat entry gempak2 la.

20 comments :

Little Mama™ said...

ha..ha.. kelakar pagi2 ni..ok sambung keje

toughcookie said...

i suka that line after the last picture. hehe...

Sendra said...

wahhh..betul ke ada eh tempat macam tu??hahaha..mesti masa sekolah depa ni fail BM sokmo..hahaha
Tapi kan statement cik lily yang paling tak boleh blah yang last tu lahh..sebab dia bos rupanya..pewit pewittt!!haha

HUDA said...

awas mautan panjang!

hahahaha LOLZ


yang neh paling kelakar~

[expect] the un[expect]ed

j0j0_bdiN@ said...

ragu2 jek nak pergi dekat 'Honta Specialist' tu~

Lady of Leisure said...

berhachi hachi lah haha serious comel..

Puan Isah said...

Nice en3 he he... :)

Matjoe said...

hak2. jumpak tak jusco mahkota cheras??

isabelle said...

hehehe. to my boss, kalo berani, buat la kat i mcm tu. i ni org kanan dia..mesti dia x berani punya...

err..drwan x baca blog lilyputih kan?

helena's said...

kat mana nih akak?hahaha

CikLilyPutih said...

@K Ros
tau tak per. kene rajin2 tau!

CikLilyPutih said...

@Juan
hehehhe bos kat umah je, kat opis jadi macai bos

CikLilyPutih said...

@Sendra
la baru tau ke k lily bos! k lily sivaji the bos okeh!

CikLilyPutih said...

@Huda
kelakar kan!

CikLilyPutih said...

@Jojo
takutlah kan..

CikLilyPutih said...

@LoL
sgt comel ek!

CikLilyPutih said...

@Pn Isah
TQ TQ

CikLilyPutih said...

@Matjoe
ade ade, dah jumpe dah. TQ

CikLilyPutih said...

@Belle
aku suruh dr wan baca blog aku nie tau!

CikLilyPutih said...

@Cik Hel
cari kat internet