Wednesday, June 9, 2010

TQ Nuffnang Sebab Bagi Aku Duit

Morning Korang,

Quick update.

Sesaje nak menunjuk kat korang nie.

Alamak, kang korang tau plak kat mane aku tinggal ek!

Sket je kan, tapi tak per aku bersyukur.


Walaupun sket, tapi aku cam rasa bangga sekali. Maklumlah walaupun baru je dalam dunia blogging nie, at least dapat jugak habuan sket kan.

So korang2 rajinlah update blog, jangan jadi cam aku yang tetiba ada angin rajin dan tetiba gak ade angin malas.

24 comments:

haslina said...

congrats kak...sikit pun rezeki kan..alhamdulilah...
;))

Fid said...

ais krim SATU!!!!!

lina said...

wah tahniah ..dpt duit sikit pun tak apa....:)

CikLilyPutih said...

@Haslina
ermm tak perlah. rezeki kan!

CikLilyPutih said...

@K Fid
okeh, nanti kite belanje akif dan mak akif tau

CikLilyPutih said...

@lina
ala sket je, TQ

iswatie "colours of life" said...

hahaha....sama la ngan iswatie..ikut mood nak update so nuffnang yer income pun ciput...nak tebus pun segan ler..tunggu la nuffnang yer income berkepuk2 br tebus.....

ICA said...

woooo bestnya....sikit-sikit dulu lama-lama nanti sure banyak punya... I like your post labels..."cepat kaya"...so funny!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun tengah tunggu cek jugak ni..walaupun sket tapi ada jugak :)

makdara terdiva said...

A&W 1..lalalallaa

AkulaNS said...

cmna cik Lly buat..bg la tips atau rhsia skit

Syigim said...

wah best!!!! xkisah la baper2 pun kan :) i baruuuu je few days sign up nuffnang. nmpak 25sen pertama pun dah excited hahahaahah..

CikLilyPutih said...

@ICA
hah itulah, konon boleh kaya cepat dgn duit nuffnang nie kot hheeh

CikLilyPutih said...

@iswatie
sebenarnya elok cash out lepas rm50 ada rahsia disebaliknya tau

CikLilyPutih said...

@elismie
baik ko cash cepat2 tau. ada feadahnya

CikLilyPutih said...

@makdara
okeh2 .bile?

CikLilyPutih said...

@akulaNS
ala tak de rahsia pun. kecuali update blog ari2 dgn citer2 giler yag kelakar..

CikLilyPutih said...

@Syigim
memang betul pun, rasa cam bangga gak tau. rasa cam nak loncat2 lah

Lady of Leisure said...

tahniah... sikit2 lama2 jadi bukit kan insyaAllah..

JAI said...

Uihh dah bole belanja pizza..ye..ye...ye...hehe..rezeki tuhh

nadnye said...

siapa tak nak dapat duit, sikit2 lama2 jad bukit

Mommyyus said...

waa..tahniah..tahniahh.. bile leh belanje makan ni?

BeaN MorENo said...

payung skit boleh?kesian kat aku

Maria Menado~ said...

okay la dari kite... tak dapat.. hikhik. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails