Thursday, June 17, 2010

Selamat Tinggal Cyberjaya

Salam Korang,

Entry nie agak sedih gak lah. Yelah dekat nak 2 tahun aku duk ulang alik dari Bangi ke Cyberjaya nie setiap hari dan tadi merupakan hari terakhir aku ke sini. Company aku dapat project kat tempat lain. So nak tak nak ktorg semua kene pindah.

Dalam keadaan yang tengah demam2 nie, berhempas pulas aku nak mengeluarkan barang2 dari site skrg nie.Walaupun duk mengarah2 orang je tapi letih gak wey. Nak check itu nak check ini.

So aku pindah kemane ek?

Bukanlah. Ade ke kat sini? Nie tempat nak shopping kain baju ade lah.Tapi memang dekat dengan tempat nie.

Hah dalam kawasan nie lah. Tapi tak leh bagitau. Bahayalah.. I kan artis!

P/s: Ermm penat pun tak abis lagi nie. Nanti esok2 sambunglah ye. Mr Big dah panggil tu, maklumlah MJ kan.huahuahuahuahua...

12 comments :

daydeck86 said...

ko pindah kat bandar baru nilai kan...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.elehh tauu
.kt bndr baru nilai kan kan? ;p

.taulah mlm jumaat
.nk tido awal saje ;p

fid said...

mana?
nilai?shah alam???mana mana??

isabelle said...

hehehe.pagi ni mesti mandi basah rambut.hahahaha

haslina said...

mesti sedih klu tinggalkan tempat da lama gitu...

selamat berkemas dan berpindah..

Liza said...

pindah masa sis, mcm dekat dgn my house

CikLilyPutih said...

@Deck
betul tuh

CikLilyPutih said...

@Fat
jgn jeles huahuahuahua

CikLilyPutih said...

@Fid
fikirkanlah

CikLilyPutih said...

@Belle
ishk rahsia hehehhe

CikLilyPutih said...

@Haslina
biasalah tu kan

CikLilyPutih said...

@Liza
sebelah bukit mahkota je