Monday, October 4, 2010

Antara Yang Hadir Di Vaseline Party @Luna Bar KL

Hi Korang,

Belum sempat nak tulis panjang2 lagi pasal Vaseline Party nie sebab tak ayat nak mengambarkan keseronokannya.

So korang layan jelah gambo2 dulu ek

MrBig & Viruspadu

MrBig,VP Hubby, Darkbatman

Hamzah and the Geng

Us Semeja Besar

Tifa Supporters

Ishk dengan Yuna Lagi

Tifa yang kulitnya very moist

Ekin & Mawi tau

The Gorgeous Ladies

Hotmama Dengan Nuffies

Jaz with Someone

Yeah Menang Lagi

Cantikkan? Yang belakang tu pun cantik gak ke?

Chearmster yang kesunyian sejak ditinggalkan mak ikannya ke Penang

Diorang Yang Happening

Itulah serba sedikit aksi-aksi kegembiraan diorang nie. Actually banyak lagi gambo but aku kena kecikkan sket pixel baru boleh upload ke blog nie. Maklumlah camera canggih dan mahal plak tu kan.. huhahuahuahuahua.. Sesapa nak cilok silakan amik, but bagi credit sket tau.

Ramai sebenarnya bloggers2 newbie yang vogue dan diva yang datang but aku segan sket nak tegurlah. Maklumlah aku sorang je yang tak vogue sangat malam tu. Cari baju pun last minute je.Rambut pun x sempat nak buat coz pagi tu ada event lain lagi.

Untuk official entry and details, akan di siapkan secepat yang mungkin.

p/s: Sambil upload gambo nie, sambil nyanyi2 lagu Yuna 'Gadis Semasa'... Seronoklah..

18 comments:

atreyu strange said...

Jen and boyfriend. Lalala~

p.s. Nak curi gambar!

cik shara gadis bunga said...

mmg happening kot! :)

Matjoe said...

fuuhhh, mmg happening laa korang. mmg best laa.

rindu nk jumpak tali barut kak ina

aurikelsan said...

yg tulis 'jaz' tue bukan ke pic jen & aimar? she won big that nite kan.. tapi memang worth dgn effort dia la

kak ina kl said...

cilok gambar k...

Nia said...

isk..isk..frustnya tak dpt pegi tgk Cik Tifa kita jadi finalis.

hamzah ian said...

hehehe..

hamzah ian said...

hehehe..

hamzah ian said...

ku bersedih dengan che arm..

siap ngajuk lagi ngan diriku.. har har har

ManjaIxora said...

salam ciklilyputih..

ahaks.. samalah kita, x vouge manapun..

tulah kan.. ekceli nak borak2 gak tp malu woo.. dpt borak pun dgn kak ina jer.. huhuhu.

nnt next time klu ada event n dpt pergi, bolehlah kita borak2 ek.. hohoho

isabelle said...

kalo muka penuh minyak, dia kira moist x?
*ni kes i tempek minyak on my super-dry skin lah ni. maklumlah..pembawak budak*

Sumijelly said...

oit..apa pasal nama aku disebut2...hahahaha
padanla tersedak2 aku kat penang.......hahahaha

jeles nya dpt g jumpa blogger lain......waaaaaaa............

Sumijelly.com

Syigim said...

ciklily, kalo jumpe saya tgh jln, tegur la ye. kot2 xperasan. hihi :)

tifa said...

Tima kasih Cik Lily and Mr cameraman. Tanpa , memang tak ada gambarlah gamaknya :)

darkbatman said...

ciklily aka pinky gal.. kamu sgt happening last nite.. very de happy feeling i ever had.ahaha.. mcm tunggang langgang beb! btw, congrates sbb menang..len kali bg aku sikt..

darkbatman said...

ciklily aka pinky gal.. kamu sgt happening last nite.. very de happy feeling i ever had.ahaha.. mcm tunggang langgang beb! btw, congrates sbb menang..len kali bg aku sikt..

darkbatman said...

ciklily aka pinky gal.. kamu sgt happening last nite.. very de happy feeling i ever had.ahaha.. mcm tunggang langgang beb! btw, congrates sbb menang..len kali bg aku sikt..

Che Armster said...

adeh patut la rasa sunyi je.. ahahahhaha!! hampeh nye cik lily

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails