Tuesday, October 5, 2010

Aku & Vaseline Party @Luna Bar KL

Hi Korang,


Selamat kembali ke blog aku yang agak2 poyo nie.Actually banyak benda nak tulis kat blog nie but masa yang tak mengizinkanlah.


Anyway, ini adalah write up for Celebration Of Amazing Skin By Vaseline & Nuffnang.

Aku dapat invitation untuk ke event nie, setelah berhempas pulas menyiapkan entry Are You Moist Enough? pada September lepas. Ktorg (aku & mrBig) boleh dikatakan antara yang awal sampailah.


By the time ktorg sampai, terserempak sekali dengan Viruspadu dan Tifa sekali, K Ina KL dah sampai dulu dah. Pas register, teruslah ktorg usha2 tempat nie. Ya allah, memang cantik dah lah building nie atas bukit sebelah KL Tower plak tuh. Nampak view KL memang superb sangat. Yang best tu, KLCC Tower tu nampak cam dekat betullah.

Host for event nie, Jojo lah. Dia memang macam resident emcee for Nuffnang. Dah selalu sangat jumpa dia but still nak amik gambo gak.


Lepas Jojo welcome everybody, ktorg dikehendaki mingled around with others bloggers dengan mencari partner according name card yang dah diberikan masa registration tadi. Aku senang je cari coz partner aku Mawi adalah geng2 ktorg sendiri iaitu Blogger Sexy Ayie. So senanglah. But aku mingle2 jugak dengan orang lain tau. Jangan nak kata aku sombong okeh.


Ada small speech sket dari Bos Besau Vaseline dan juga Bos Besau Nuffnang. Time tu semua orang dengar dengan tekun sekali coz 2-2 tu memang ensem tau. Kemudian, ktorg di persembahkan dengan one local comedian Jenhan yang betul2 sempoi.Kelakar selamba je dia perform. Semua jokes dia best2 lah, its regarding perangai rakyat Malaysia of course lah terbahak2 ktorg gelak.

Sambil2 tu makanlah kan,tapi gambo food langsung aku tak amik coz dah lapo sangat kan.


So sambil makan2, sambil borak2, sambil tengok Yuna perform. Alamak dia nie memang sempoilah. Cool & Relax je.Aku sangat suka kat dia. Ayie sampai pandang Yuna tak berkelip tau.

 
Yuna perform memang terbaiklah.

Credit to : Shahrul

So acara kemuncak, iaitu Bloggers Vibrant Skin dan nuffies dapat pilih 4 finalist. Yang pastinya bukan aku lah kan.But Tifa dapat jadi one of the finalist tu, so terus berkobar2 ktorg nie mengvote dialah. Tapi sayangnya jatuh ke tangan bloggers lain. Ala tak perlah. Tak rezeki Tifa kot malam tuh.

Sementara nak tunggu, result for Bloggers Vibrant Skin, ada simple gameslah yang diorg buat. Aku pun tak ketinggalan jugak, terus join dengan K Ina KL. Hasilnya dapatlah tiket GSC Gold Class nie.


Actually banyak lagi nak citer but simpan untuk diri sendirilah. Di antara entry aku lain pasal event Vaseline nie, korang boleh click je kat bawah nie




That's it For Now! TQ Nuffnang & Vaseline. U All Rocks!

13 comments:

hamzah ian said...

ngeh2..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya event ni..

isabelle said...

tifa yg lawo tu x menang? so yg menang tu mmg super lawo ker?

best la u,beb. enjoy la cukup2. esok2 dah membuyung mcm i, susah nak merasa event2 mcm ni dah

ajjah said...

Yuna pun pakai tudung Maysaa :)

- zuriey - said...

memang best kan..rasa nak pegi lagi je..best2

kak ina kl said...

bestkan lily..
gambar kat atas pentas bersama kamu tu ada tak...boleh tolong bagi kat akak..nak buat kenangan..masuk fb

L@n@ said...

kite tumpang seronok .. tgk pic pun dah syiok dah ..

darkbatman said...

kak ina, aie ade pic korg atas pentas. akak silap tanye org daa. korg berdua kan naik atas stage, biler mase lily nk jd mamarazzi?hahaa

Amni said...

Macam2 gaya yuna.. sangat suka yuna.. tapi lagi suka ana raffali.. hee...

h4ni3 said...

woooo.. yuna tuuuu

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahh meriah.. Jeles betol saya xdpt join.. Uiks org tuh blogger popular, rajin gi event sana sini nak tukar layout pun minta Pojie ajar? Hahah, better not, kang padam segala macam dalam blog akak nih.. Saya pun minta tunjuk ajar dari blogger2 mantopp gak!

Love,
PojiePooh Abdullah

Lin Elier said...

Ai Cik Lily,

Syiok nya nengok gambaq hangpa... sakan noo!

frm;
bukan org vaseline

suzzsuzie said...

happening kan event tu...congrats ciklily sbb terpilih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails