Thursday, April 28, 2016

Makan Tengahari Dengan Set Lunch Gusto Di Fish & Co.

Hi Korang,


Ermm pilihan makan sedap waktu tengahari, mesti semua orang nak bedal nasi campur je kan. Tapi muak jugak kalau hari-hari kan, kita mesti pelbagai menu makanan kita.

with Nisa Kay dan Nannie

Ok untuk peminat ikan-ikan sekalian, restoran Fish & Co kini menyediakan set Lunch Gusto yang terbaru dan pelbagai pilihan makanan laut. See see best kan..

Jom check it out

Bila sebut set lunch ini mestilah waktu makan tengah hari sahaja iaitu bermula dari pukul 11.00 pagi hingga 5.00 petang sahaja. Ia tawaran untuk hari bekerja dari Isnin sampai Jumaat dan tidak available pada hari cuti dan cuti umum. So ingat tu tau!


Dalam promosi “Lunch Gusto” ini terdapat 2 meal ditawarkan di mana Value Meal dan juga Premium Meal. Korang yang membuat pesanan set ini, boleh sahaja membuat pesanan “super add on deal” pada harga RM 3.50 seperti

Paella rice 
Chips 
Mashed Potato 
Homemade Coleslaw 
Seasonal Vegetable 

Manakala jika ada yang inginkan Soup of the Day cuma tambah RM 5.95 sahaja.

Soup Of The Day

Korang juga boleh dapatkan Soup Of The Day secara percuma kat sini. Macam mana caranya korang kena upload gambar bersama makanan Fish & Co. kemudian letak caption "Hello From Fish & Co. Malaysia" hastag #GlobalFishCo. Nanti korang boleh dapat soup secara percuma.

Set Value Meal


Setiap pelanggan yang order set value meal, kombinasi adalah satu set main course seperti di bawah dan air pilihan. Air yang boleh dipilih ialah coke, sprite, ice tea dan passion fruit. 

Pilihan set main course adalah seperti

Spicy Prawn Spaghetti (RM 19.95) 

Coriander Catch (RM 18.95) 

Seasonal Catch With Spice Teriyaki Sauce (RM 11.95) 

Grilled Parmesan White Fish (RM19.95) 


Set Premium Meal


Setiap pelanggan yang order set value meal, kombinasi adalah satu set main course seperti di bawah dan air pilihan. Air yang boleh dipilih ialah coke, sprite, ice tea dan passion fruit. 

Pilihan set main course adalah seperti 

Grilled Peri-Peri Chicken with Artic Fish (RM 21.95) 

Salmon Spice Teriyaki (RM28.95) 

Grilled Salmon Mediterranean (RM 28.95) 

Kalau tak nak makan yang set meal, korang ada pilihan menu ala-carte jugak. Dont worry ek, Fish & Co ada semuanyalah.

Caeser Salad With Grilled Chicken (RM 11.95)

Seafood Lunch Platter (RM 28.95)

The Best Fish & Chips In Town (RM 16.95)

Spaghetti Pomodoro (RM 10.95)

Vongole Aglio Olio (RM 14.95)

Nampak tak?

dengan bebudak table sebelah

Banyak tuh pilihan kan, takut tak terpilih yang mana satu nak makan je ek hehehehehe

credit photos to blogger Sally

Kalau korang nak update terkini boleh layari laman facebook Fish & Co. 

Facebook : 

Instagram : 

Laman web : 

Dah apa tunggu lagi, jom pi makan ek




2 comments :

Diana Rashid said...

jom2 makan...lapar tengok semua makanan nampak sedap..

Mama Darwiish said...

wahhh murah tu, mesti terjah lepas ni. spaghetti tu maveles nampaknya...seafood tu jangan citer lah hehe :-)