Thursday, April 14, 2016

Dapat Sup Dan Ice Lemon Tea PERCUMA Sempena Ulangtahun Kenny Rogers Roasters 22 Deliciously Healthy Years

Hi Korang,

Wow citer makan sedap di sambung lagi ek


Kali ni citer pasal ayam plak wei, mana nak cari ayam yang di hidangkan secara sihat? Of courselah di Kenny Rogers Roasters kan.

Ye ramai yang tau Kenny Rogers Roasters (KRR) sememangnya menghidangkan hidangan ayam yang menyihatkan kerana ayamnya di panggang dan di lengkapi dengan hidangan sampingan yang menyelerakan lagi berkhasiat, nak side dish yang sejuk boleh dan panas pun boleh ye.


22 Deliciously Healthy Years – Minuman & Sup PERCUMA!

Kenny Rogers Roasters (KRR) mula dibuka di Kuala Lumpur, pada tahun 1994 dan kini ianya menjadi sebutan ramai dan bersempena 22 Deliciously Healthy Years! Kita sebagai pelanggan setia KRR ni boleh menikmati Iced Lemon Tea dan Country Style Chicken Soup secara PERCUMA dengan pembelian mana-mana hidangan Main Meal.


Aku dengan MrBig hari tuh pun dah pi makan di Kenny Rogers Roasters ni ek, ktorang pi di outlet Berjaya Times Square. So haruslah order Kenny’s Quarter Meal sebab ktorang berdua ni suker yang klasik dan simple so set ni memang menambat hati. Ada ayam, 2 side dish, muffin dan dapat free soup dan air.





Settle makan malam hari tuh, ringkas lagi menyihatkan dan sesuai untuk ktorang yang dah mula nak kuruskan badan ek hehehehhe

Tengok ni


Suker nau diorang ni berdua dapat makan kan hehehhee...



Senarai Hidangan Kenny Rogers Roasters yang korang boleh nikmati :

Salad Meal 
Chicken Caesar Salad Meal 
Roasted Chicken Salad Meal 

Pasta Meal 
Chicken Macaroni Cheese 
Tangy Chicken Spaghetti 
Beef Bolognaise Spaghetti Grilling Moments 
Teriyaki Chicken Meal 
Teriyaki Chicken & Soup Meal 
Teriyaki Chicken Lite Meal 
Beef Steak 

Kenny’s Chicken Meal 
RED Hot Meal 
Kenny’s Quarter Meal 
Kenny’s Half Meal 
Kenny’s Chicken & Garden Meal 
Kenny’s Chicken & Pasta Meal 
Kenny’s Chicken & Soup Meal 

Terma dan Syarat :
~Penebusan bermula dari 4 April 2016 – 29 May 2016
~Sah untuk makan di restoran sahaja. 

~Baucar tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Sila tunjukkan baucar sebelum membuat pesanan. 

~Tidak sah dengan tawaran / promosi / diskaun yang lain.
~Sah di semua cawangan Kenny Rogers ROASTERS di Malaysia sahaja. 

Selain dari baucar minuman dan sup percuma, inisiatif lain juga turut diadakan iaitu dengan setiap 22 LIKES di Facebook post, KRR akan menyumbang 1 hidangan untuk sebuah pertubuhan amal.


Sila download baucar di http://bit.ly/krrpromo segera! kat tepi blog aku ni sebelah kanan ada voucher ni ek.

suker sungguh dengan muffin KRR ni sedap ooo

Ok ok nak bagitau kat korang lagi ni..

Berita baik untuk pembaca blog CIKLILYPUTIH.COM ni ek

Aku ada sesuatu untuk semua pembaca blog comey yang tuan empunya kaki makan ni. Saya Cik Lily Putih akan adakan contest sempena dengan ulang tahun Kenny Rogers Roasters ini. Ada hadiah istimewa untuk korang boleh makan banyak lagi kat sini. Tunggu ok kat semua laman social media Cik Lily Putih tau tau tau.


Selamat menjamu selera semua.

Jom Like dan Folllow KRR Malaysia di sini :- 

Facebook : 

Twitter : 

1 comment :

Siti Rohaida Yusof said...

husband dari bulan lepas ajak makan kat kenny..tapi bini dia ni je yang malas..alahaii..sedapnya...