Friday, April 8, 2016

Belanja Makan Sedap Di Boat Noodle at DPULZE Cyberjaya

Hi Korang,

Sabtu 3 minggu lepas..

Yelah aku memang cam ni, agak lembab nau lately ni mengupdate blog ek hahahaha Alah yang ni tak per pun kalau lambat sebab bukan advertorial pun kan hahahahaha sudah merapu je banyak ek!

Seharian sabtu tuh dari pagi sampai ke petang mengemas umah je.

Buang apa yang tak patut simpan, baju-baju lama asingkan, Mr Big siap buang 2 beg plastic hitam kasut yang dia tak pakai. Itulah banjer cam orang banyak kaki lepas tu dah tak payah sudahnya sedekahkan jelah kat makcik cleaner tuh. 

Bila dah kemas-kemas ni aku haruslah malas nak masak, sebab dah penat wei. Dengan betulkan tempat gantung basikal lagi, kemaskan barang-barang Dak Uban sudahnye aku baring tengah rumah bawah kipas untuk sejukkan badan. 

muke orang kemas umah dari pagi sampai ke petang

Dah masuk kul 4 petang baru ingat nak makan, perangai kan. So memasing pening tak tau nak makan apa, tup-tup aku ternampak siapa ntah post gambo makan kat Instagram di Boat Noodle. Cakap dengan Mr Big terus je siap-siap. 

Start enjin kete kancil EVO then terus jalan vrooommmmm…..

tak ramai orang pun

Sesampai je DPULZE naik sampai tingkat atas, tak pusing mana pun. Pi makan dulu, kang kalau pi shopping memang satu Jaya Grocer tu aku beli ek. Nasib baik tak ramai orang so tak yah beratur panjang.

Ini antara yang di bedal



green tea dan ice coffee


sangkaya ni sangat-sangat sedappp

Hah lantaklah makan sepuasnya, ari tu acik banjer suami tercinta sebab tup-tup ada duit terlebih plak dalam bank account hahahahaha... Total semua sekali RM89.90, nampak cam sket je mangkuk-mangkuk ni tapi sebenarnya banyak ooooo

Ok korang pun teringin gak, meh ke

Boat Noodle
Dpulze Shopping Centre,
Lot UG-19, Dpulze,
Lingkaran Cyber Point Timur,
Cyber 12, 63000,
Cyberjaya, Selangor.

Outlet diorang kat tempat lain pun banyak gak but untuk orang-orang Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang dan sewaktu dengannya datang sini jelah ek

3 comments :

Suriaamanda said...

Laki I tuh x makan la boat noddle ni...Susah nak Ajak..nak kuar ngan kawan pun dia dh jeling semacam...berkepit je la ngan dia..cik lily jom la banje I...

Siti Rohaida Yusof said...

dah lama nak pegi yang kat johor ni,tapi tak pegi2 pung!!

ietams said...

lazatnyaaa