Tuesday, April 5, 2016

KFC Super Jimat Box Bloggers Party

Hi Korang, 


Last week memang pulun habis event ek, semuanya sempat aku pi so syukur dapat jumpa kengkawan bloggers ek. 


KFC Bloggers Party kali ni di adakan di KFC Pavilion KL, aku malas nak bawak kereta so naik train jelah senang sket.



Untuk party kali ini KFC ini memperkenalkan produk terbaru mereka iaitu KFC Super Jimat Box popular mereka kepada 5 pilihan kotak hebat. Menampilkan hidangan kegemaran KFC, seti ap kotak menawarkan pelbagai variasi pada harga serendah RM8.95 bersih! 

Lanjutan KFC Super Jimat Box ini menampilkan lima kotak yang dicipta khas untuk menyatukan kesemua makanan kegemaran KFC untuk memberikan penjimatan kepada pelanggan setianya tanpa menjejaskan kepelbagaian atau rasa. Sama ada anda penggemar Wrap, peminat Zinger atau hanya ingin memuaskan selera, kelima-lima kotak ini dicipta khas untuk memenuhi citarasa semua. 

Nampak cam best kan

Sebelum kita tengok set KFC Super Jimat Box ni, meh layan party dulu

Nelydia Senrose in the house yo


bloggers yang sporting


foodssss


Lets partyyyyy.........


Ada Nelydia Senrose tau join ktorang sekali, memang sangat kelakar dia seronok je melayan bloggers yang gegila ni. Selain daripada memperkenal Jimat Box ni ada pelbagai aktiviti termasuk tiru tarian artis, lucky draw dan memacam lagi ek. Aku tak join pun coz bagi chance kat orang lain plak kan. 

Pilih daripada Snacker Box, Lil' Zinger Box, Wrap Box, Variety Box, atau Signature Box. Setiap kotak hidangan mengandungi ayam goreng kegemaran ramai (Original Recipe atau Hot & Spicy), Kentang Crispier Fries dan minuman, menjadikan ia sekotak hidangan yang cukup lengkap untuk dinikmati setiap penggemar KFC. 

"Rangkaian KFC Super Jimat Box membolehkan pelanggan untuk 'dapat lebih, belanja kurang' dengan pelbagai pilihan lazat untuk memenuhi selera sambil menyelamatkan poket. Kami mahu pelanggan merasai penjimatan dan menikmati keenakan hidangan bernilai hebat dari KFC," kata Angelina Villanueva, Pengurus Besar Kanan, KFC Marketing.






Berikut adalah kandungan dan harga setiap Super Jimat Box:



KFC SUPER JIMAT BOX
Jenis
Kandungan
Harga
KFC Snacker Box
4 ketul Nuggets
1ketul ayam KFC (Original Recipe/ Hot Spicy)
1(S) Crispier Fries
1(R) Minuman Berkarbonat
RM 8.95
KFC Lil' Zinger Box
1Lil' Zinger burger
1ketul ayam KFC (Original Recipe/ Hot & Spicy)
1(S) Crispier Fries
1(R) Minuman Berkarbonat
RM 9.75
KFCWrap Box
1Lil' Cheezy Wrap
1ketul ayam KFC (Original Recipe/ Hot Spicy)
1(S) Crispier Fries
1(R) Minuman Berkarbonat
RM 9.95
KFC Variety Box
Lil' Zinger burger
3 ketul Crispy Tenders
1ketul ayam KFC (Original Recipe/  Hot & Spicy)
1(S) Crispier Fries
1(R) Minuman Berkarbonat
RM 12.95
KFC Signature Box
Zinger Burger
1ketul ayam KFC (Original Recipe/ Hot & Spicy)
1(S) Crispier Fries
1(R) Minuman Berkarbonat
RM 13.45
KFC Super Jimat Box tidak boleh didapati melalui  KFC Delivery dan semasa waktu Sarapan (4pg-11pg  di semua cawangan Sarapan Pagi).



KFC Super Jimat Box telah dilancarkan pada 23 Februari 2016. Jangan lepaskan peluang korang untuk menikmati penjimatan ini. 

Yang mana malas nak masak balik karang tu nanti boleh pi singgah KFC, alah bukan makan pun kan 

Thanks KFC for the invite !

 



5 comments :

safurara said...

Fun habisss! xsmpt borak dgn akk, sibuk aku nk main games. hahaha

Farah Waheda Wahid said...

Tetiba rasa nak makan Kepci plak nih... Btw...Nely sangat gorgeous...

Diana Rashid said...

belum sempat ke kfc lagi minggu ni..nanti boleh cuba..

Liyliz Yusof said...

tgh puasa ganti ni. lapar pula masuk blog ni

Suriaamanda said...

untung la banyak event..SA ni terikat ngan kerjaya so mana event yang jatuh hari bekerja tu mmg x dapek nak pi...