MY HISTORIC MOMENTS

Friday, April 22, 2016

SR-9 Fat Burner Untuk Kurus Dan Lebih Sihat Tanpa Tahan Lapar

Hi Korang,



Kurus
Kurus 
Kurus

Siapa tak nak kurus kan? Rasa majoriti orang-orang kat luar sana yang saiz secomel aku memang nak kurus. Mungkin matlamat kita sama tapi cara kita berbeza, ada orang nak kurus sampai tak makan langsung, ada orang nak kurus ikut diet atkins, ada orang makan pil kurus dan memacam style lagi kan.

Tapi aku?

Memang teringin nak kurus tapi tak de sampai menjerut diri, tahan lapar tak bertempat ikutkan sangat peraturan ubat kurus tuh. So aku memang sentiasa mencuba produk ubat kurus ni, memang banyak ada yang bersesuai dan ada yang tidak. Yelah tak serasi dengan badan, confirmlah aku takut nak makan kan.


Baru-baru ni aku di perkenalkan dengan SR-9 keluaran syarikat RBS Network Sdn Bhd ni, terima kasih kat blogger Mia Liana tau, dialah yang bersungguh-sungguh promote produk ni kat aku.





Rasanya produk ni baru je di pasaran lah. Sempat kitaorang ke product briefing SR-9 baru-baru ni, memacam ilmu yang aku dapat mengenai produk kesihatan ni ek

Meh aku citer lagi mendalami mengenai SR-9 ni ek

APA ITU SR-9?

Mixed Botanical Powder Sachet ( Orange Flavour )

SR-9 Adalah satu formula khas yang dicipta bagi membantu mengurangkan lemak dan menambah tenaga. Membantu pembinaan otot agar kelihatan Cergas, Sihat, Menawan dan Bertenaga.

- Meningkatkan Metabolisma
- Mengawal Selera Makan
- Membakar lemak 200% X pantas 
- Memberi Tenaga EXTRA



#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #Ubatkurus

Wow menarik kebaikan SR-9 ni ek. Meh kita tengok pulak bahan-bahan yang terkandung di dalam minuman kesihatan ni ek

Bahan-Bahan aktif yang digunakan dalam SR-9

Glutamine - Mengekalkan otot badan
Creatine - Membantu menyalurkan tenaga
Protein - Membina otot, hormon, enzim, sel, asid nukleik dan komponen imunisasi badan
Asidamino - Komponen utama dalam pelbagai metabolisma
L-Carnithine - Salah satu asid amino yang paling penting bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan
Fenugreek - Mengawal peningkatan kadar kolesterol dalam badan
Garcinia Cambogia - Membantu mengawal nafsu selera makan
Tribulus - membantu dalam peningkatan hormon testosterone (hormon lelaki)
Catuaba - Membantu memberi nafas baru dalam kehidupan seksual lelaki dan wanita

Kesemua bahan-bahan ni kalau diikutkan memang bahan-bahan untuk membakar lemak dan membina otot.

Cara-Cara Pengambilan SR-9


1. Tuang 1 Sachet ke dalam 150ml air mineral / air kosong dan kacau.

letak air coway je senang

ok Mr Big minum dulu segelas, 



kemudian baru aku segelas

2. Untuk penurunan berat badan yang Optimum, Ambil 2 Sachet Sehari. Pagi apabila bangun tidur dan 1 jam sebelum bersenam.

3. Minum sekurang-kurangnya 2-3 liter air setiap hari.(8-10gelas)


PENYIMPANAN SR-9

Simpan di tempat sejuk dan kering,Elakkan daripada sinaran matahari secara langsung.


Korang nak tengok hasil dari pengambilan SR-9?

TESTIMONI PENGGUNA SR-9





Tengok gambo kat atas tu, nampak tak, nampak tak???

Banyakkkk perubahan dan penurunan berat badan oleh pengguna SR-9 ini. Kalau diorang boleh kenapa kita tak boleh kan?? Teruja untuk mencuba produk SR-9 ni? Korang je teruja abis aku haruslah sangat sangat terujaaaaa..


Tapi sebelum korang yakin untuk menggunakan produk SR-9 ini pasti bermacam macam soalan bermain di fikiran korangkan? Ni aku share sket info mengenai SR-9 ni ek

FAQ.

*Soalan - 1 Botol SR-9 boleh digunakan berapa lama ?

Jawapan - Setiap 1 botol SR-9 mengandungi 20 sachet untuk kegunaan 20 hari. Bagi anda yang ingin kesan yang lebih cepat bolehlah mengambil 1 sachet pagi dan 1 sachet sebelum bersenam di waktu petang/malam.

*Soalan - Cara pengambilan SR-9?

Jawapan- Tuangkan satu sachet kedalam segelas air yang mengandungi 150 mlm sejuk atau suam. Pengambilan sebaiknya adalah ketika perut kosong.

*Soalan - Apakah perisa SR-9

Jawapan - SR-9 berperisa oren.

*Soalan - Adakah SR-9 memberi side effect ?

Jawapan- Tiada sebarang side effect yang dikenalpasti. Insyaallah

*Soalan -Sekiranya tidak lagi mengambil SR-9 adakah berat badan akan menginkat naik semula?

Jawapan- Tiada kebergantungan terhadap produk ini. Anda boleh stop sekiranya telah mendapat bentuk dan berat badan yang anda inginkan.(ideal)

*Soalan - Adakah mesti berpantang?

Jawapan- Tiada sebarang larangan atau istilah pantang kerana SR-9 bukan ubat ianya hanya sejenis minuman botanical (minuman kesihatan)

*Soalan - Adakah senaman itu perlu?

Jawapan- Senaman adalah bagus untuk setiap orang. Bagi anda yang melakukan senaman, kesannya amat cepat dan sangat membantu proses pembakaran lemak. Tapi bagi mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenaman pun akan mendapat kesan penurunan berat badan dengan SR-9

*Soalan - Pembuangan air kecil ?

Jawapan- Bagi anda yang baru menggunakan SR-9 kekerapan pembungan air kecil akan berlaku, kesan tersebut amat bagus untuk melancar system perkumuhan. Boleh dikata kebanyakanya akan mengalami proses ini. Tetapi anda dinasihatkan supaya mengambil air yang banyak (air putih) setiap hari bagi mengelakkan penghidratan berlaku (kekurangan air dalam badan)

*Soalan - Bolehkah SR-9 diambil bersama ubatan lain?

Jawapan- Jarakkan dalam tempoh 2 jam pengambilan.

*Soalan - Adakah wanita hamil boleh mengambil SR-9?

Jawapan- Wanita yang hamil adalah dilarang sama sekali mengambil produk yang berunsurkan penghidratan atau sebarang produk sliming.

*Soalan - Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya atau pun tidak?

Jawapan- Wanita yang menyusukan bayi boleh mengambilnya setelah bayi mereka berumur 6 bulan.

*Soalan - Bagaimana pula penggunaan SR-9 bagi pesakit darah tinggi ,jantung atau kanser?

Jawapan- Pada dasarnya SR-9 tidak memberi effect, Ianya hanya minuman botanical, Tetapi adalah terlebih baik anda mendapat khidmat nasihat pakar.

*Soalan - Siapakah yang boleh menggunakan produk SR-9

Jawapan- Lelaki dan wanita seumur 16 tahun dan keatas.

Ok kan, rasanye semua info yang korang nak tau dah ada jawapannya kat atas kan, bagus bagus bagusss

HARGA SR-9


HARGA PROMOSI BELI DUA BOTOL PERCUMA SATU!!!!

Harga untuk sebotol SR-9 ialah RM170 bagi semenangjung dan RM180 bagi Sabah dan Sarawak. Tapi kini ada promosi terbaru dari syarikat pengeluar SR-9 iaitu RBS NETWORK iaitu Beli dua botol SR-9 dengan harga RM320 daan akan akan menerima sebotol SR-9 PERCUMA!

Bagaimana untuk mendapatkan produk SR-9 ini?

Produk SR-9 ini dijual secara ONLINE dan OFFLINE melalui agen . 

Untuk order atau keterangan lanjut bolehlah klik di link link dibawah dimana akan akan diibawa terus ke laman FB, Instagram dan website mereka..

014 6118445

klik SR-9 HQ (fb page)

klik rbsnetwork (instagram)

Klik http://www.rbsnet.biz (website/Blog)

Secara ringkasnya ...


SR-9 ADALAH SATU FORMULA KHAS YANG DICIPTA BAGI MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN ANDA. DENGAN FORMULA SECRET 9 YANG AKAN BERTINDAK SECARA KHUSUS PADA BAHAGIAN LEMAK YANG DEGIL DAN MEMBERI BOOSTER ENERGY UNTUK MEMBENTUK OTOT BADAN AGAR KELIHATAN KEKAL,TEGAP DAN SIHAT BERTENAGA.


"SAY NO TO OBESITY,

LET'S FIT WITH SR-9 FORMULA"

#BakarLemak #BinaOtot #Cergas #Sihat #Menawan #Tenaga #Nakkurus #Taklapar #FatBurner #KuruskanBadan #Langsing #Menawan # Ramping #SR-9 #Ubatkurus



2 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

uih..dasyat penangan sr-9 ni...

Compensation Insurance said...

Wonderful, just what a blog it is! This blog has provided the helpful data to us continue the good work.
best fat burner on the market