MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, April 19, 2016

Makan FLAMING TEPPANYAKI Di KIN NO UMA JAPANESE RESTAURANT, Palace Of Golden Horses

Hi Korang,


Japanese food? 
Ermm siapa suke angkat tangan pls..


1, 2, 3, 4, 5, ermm ramai jugak yang minat Japanese food ni ek, especially sushi, sashimi, bento box, teppanyaki kan. Aku of courselah lagi minat kan, memang patutlah di gelar #bloggerkakimakan.



Last week, aku berkesempatan untuk pi merasai salah satu menu makanan jepun iaitu Teppanyaki di restoran Jepun Kin No Uma di Palace Of Golden Horses ni ek. Ermm dekat dengan office dan dinner time plak tu kan so why not, makan tuh oooo hehehhe



Kin No Uma Japanese Restaurant menghidangkan promosi istimewa yang menampilkan set Teppanyaki dari air tangan Sous Chef Mohd Rafidon. Para tetamu akan mendapat peluang untuk menikmati makanan mereka disediakan khas dengan ramuan yang paling segar dan premium.


Jom tengok apa yang hidangan teppanyaki yang aku citer ni ek,

Wakadori Age Dofu Soba Teppan (RM25 nett)
chicken, tofu and soba noodles served with mixed salad, miso soup and tropical fruits.

Saba Udon Teppan (RM28 nett)
blue mackerel fillet, udon noodles and butter garlic sauce vegetables, served with mixed salad, miso soup and tropical fruits.

Sanma Kabayaki Teppan (RM25 nett)
taste of pan-fried spike mackerel, served with mixed salad, Japanese garlic fried rice, miso soup and tropical fruits.

lka To Shake Teppan (RM28 nett)
some stir-fried squid with garlic butter sauce served with mixed salad, Japanese garlic fried rice, miso soup and tropical fruits.

Shake Atama Kani Age Teppan (RM38 nett)
consist of grilled Norwegian salmon fish head and soft shell crab served with mixed salad, Japanese garlic fried rice, miso soup and tropical fruits.

Ebi To Hotate Maruyaki Teppan (RM44 nett)
pan-fried prawns, scallops and butter prawn sauce vegetables, served with mixed salad, Japanese garlic fried rice, miso soup and tropical fruits.

Gyuniku Hiyashi Sobayaki Teppan (RM28 nett) 
that has sliced beef with tomato and fried soba noodles with assorted vegetables

The Mongolian Teppanyaki (RM32 nett) 
teppan-style chicken, beef, prawns, fish, clams and vegetables with Mongolian Barbeque sauce.

So promosi ‘Flamming Teppanyaki’ ni sedang berlangsung dari April hingga penghujung bulan Mei 2016, dan harga serendah RM25 nett je tau untuk satu hidangan.

ni signature sushi tau sebab kena gigit 2 kali baru lepas masuk mulut sebab beso ooo

Selain daripada promosi teppanyaki, Kin No Uma Japanese Restaurant ada promosi lain seperti the Express Bento Box yang pilihan popular di waktu makan tengahari (RM49 nett) dan makan malam (RM73 nett) serta weekly Saturday Buffet Dinner at a promotional price of RM138 nett (adult) and RM69 nett (child).


Rebutlah peluang untuk menikmati bufet pada harga diskaun dengan Mines Privileges Card yang menawarkan diners diskaun sebanyak 30% bagi orang dewasa yang membayar sahaja. Diners boleh memohon untuk Kad di Hotel semasa ketibaan dan menikmati faedah-faedah yang sah untuk satu tahun.

So apa lagi, mari ke

Kin No Uma Japanese Restaurant
Level 1,
Palace of the Golden Horses Hotel,
Mines Resort City
Seri Kembangan, 43300, Selangor

Tel : 60 3 8946 4888
Website: www.palaceofthegoldenhorses.com.my

Meh cepat siapa nak banjer aku ni ek.. ke korang nak aku banjer korang kan... ermm....

4 comments :

Haslinda Lynn said...

aduh terliuq kita hihi

Edmund Teh said...

best giler

JMR said...

sedap weihhh...

MrsEnoxis said...

Sushi tu nampak sedap sangat!!