MY HISTORIC MOMENTS

Tuesday, April 26, 2016

Makan Tengahari di DOMINO’s PIZZA Sempena Kempen 'Bonus For All' Untuk Lebih JIMAT

Hi Korang,

Yeahh citer pasal makan sedap lagi..



Tengahari tuh kena paksa pi event dengan Nanie Isa dan Ayu Rafikah, nasib baik halfday so boleh borak lama sket kan hehehe



Ktorang ke Dominos Outlet yang ke 150 di Seksyen 14 Petaling Jaya sempena grand opening tu tau. Sekejapan dah 150 ek, hebat Dominos Pizza ni lah tapi pizza dia pun memang sedap pun kan.

Setuju tak?


Selain daripada perasmian pembukaan outlet terbaru, Domino's turut mengumumkan tentang kempen 'Bonus For All' yang sedang berlangsung dari sekarang hingga 31 Mei 2016. Menurut Encik Shamsul Amree (Senior General Manager, Operations Domino's Pizza Malaysia dan Singapura), "We are cognisant of the fact that during this challenging economic landscape, consumers are being more prudent with their spending. As an entity that is sensitive to consumer sentiment and in line with our commitment to provide ongoing value to our customers, we are pleased to introduce Bonus for All. We hope that through this campaign, consumers will be able to take their ringgit to the extra mile as they will be receiving a set of discount vouchers with their purchase, on top of promotional deals."

Kesungguhan masyarakat ini yang tidak pernah berputus asa menjalankan tugas dan tanggungjawab kepada negara, selain untuk mencari pendapatan buat diri dan keluarga, menjadikan mereka ini boleh dianggap sebagai Únsung Heroes' yang perlu kita banggakan.


"We are inspired by these individuals and they are our Unsung Heroes. Through our simple gesture, we hope to show them that their efforts are cherished, and that they are making a real difference. At times, we may forget the significant contributions these individuals have in society, thus the Bonus for All is our way of saying thank you to them. We aim to reach out to more of everyday heroes that exist in our communities. This is an initiative that we look forward to carrying on throughout the year," kata En Shamsul Amree lagi

Tersentuh tau hati bila tengok tayangan video mengenai ‘Unsung Heroes’ Campaign diorang ni, yelah membantu kepada mereka yang memerlukan. Kita tak tau pun rupanya ada disekeliling kita ni orang-orang yang struggle untuk meneruskan kehidupan seharian mereka. Memang sangat bagus usaha CSR Domino’s Pizza ni lah. 

Mak sokong 100%!!!

Dengan tawaran voucher sebanyak RM 3, RM8 dan RM15 sedikit sebanyak dapat membantu mereka untuk menikmati hidangan Domino's pada harga cukup murah.


Gambar voucher adalah seperti diatas.

Pembelian mengenai voucher ini boleh digunakan sama ada melalui pembelian terus di outlet Domino's mahupun melalui online https://www.dominos.com.my


Cuba bayangkan jika beli 2 extra large pizza pada harga RM70 diberi pengurangan lagi RM15, jumlah perlu dibayar hanyalah RM55 sahaja! Murah giler!!

Apa lagi jomlah pi makan di Domino’s Pizza





Janganlah nak berkira sangat kan, sekali sekala banjerlah kengkawan opis ke, kengkawan blogger ke kan hahahahaha

Nak pi makan dengan aku?
Bagitau lah tapi kene ikut time aku la kan hehehehe



2 comments :

Diana Rashid said...

kak lily pakai baju tu nampak kurus la..ke memang ada makan apa2 bagi kurus..eh..citer pasal kurus pulak..hahaha

Raihanah Ahmad said...

memang minat juga dgn dominos