MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, April 27, 2016

Nak Jadi Abang SADO Kena Ambil MAX 7 Sebagai Makanan Kesihatan

Hi Korang,

Sekarang ni musim SADO ke ek?


My partner in crime, sape lagi kalau tak bukan Mr Big pun sibuk-sibuk jugak nak jadi SADO. Tapi bukan nak buat-buat badan pun cuma untuk kesihatan je kan hehehhee. Seriously ramailah lelaki kat luar sana, baik tua mahupun muda pun sama gak mengikut trend SADO ni kan

Meh aku perkenalkan MAX 7 ni pada korang ek!

Kan aku cakap aku kan suka mencuba, tapi produk ni tak lah. Aku bagi Mr Big yang consume sebab inikan produk abang SADO katanya hehehhe


MAX 7 menggunakan konsep "Cegah & Rawat" yang diperkenalkan oleh RNVHERBS supaya kaum lelaki dapat mencegah penyakit kemurungan yang menganggu emosi disamping merawat juga mereka yang mengalami tenaga batin yang lemah.

Kajian Sainstifik antarabangsa mendapati Gabungan herba-herba utama di dalam MAX 7 dapat membantu :

Meningkatkan Kesuburan

Mengawal berat badan

Mencegah dan Merawat Penyakit Kanser Prostat

Merangsang tenaga seksual lelaki

Memulihkan kesihatan tubuh badan

Mengelakkan masalah jantung

Memulihkan kecelaruan neurosis

Bahan-bahan yang terkandung di dalam MAX 7 ni adalah, Campuran herba yang terbaik seperti Maca, Tribulus Terrestris, Cordyceps, Epimedium, Ashwaganda, Pumpkin Seed, Saw Palmetto, Ginseng dan Epal Hijau dimampatkan di dalam MAX 7 untuk memastikan keberkesanan yang maksimum.

Produk ini adalah serbuk yang boleh terus makan dari paketnya tak perlu bancuh pun. Mr Big cakap ok je rasanya, bila masuk mulut tu ada rasa sedikit pahit lepas tu rasa sedap dan hadam dalam perut. Senang je nak makan


MAX 7 mempunyai 7 sachet untuk setiap kotak di mana setiap sachet mengandungi kandungan nutrisi dan khasiat hasil dari kajian dan penyelidikan sainstifik antarabangsa dan nutrionist tempatan. 


Antara kandungannya :

Vitamin A,D, E,C, B complex
Kalsium
Magnesium
Besi
Zink
Iodin

Setiap lelaki disyorkan untuk mengambil MAX 7 sebagai makanan tambahan bagi mengekalkan kesihatan mereka disamping mendapatkan nasihat doktor pakar bagi menyelesaikan masalah yang dihadapi contoh kadar testosteron yang rendah dalam badan seseorang boleh menyebabkan penurunan fungsi seksual dan gejala ini akan menganggu emosi dan akhirnya membawa kepada kemurungan. 


Produk dihasilkan mengikut piawaian Amalan Perkilangan yang baik (GMP - Good Manufacturing Practice) yang mendapat perakuan Halal dan diperakui Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Semua ni penting bagi mendapatkan produk yang diakui selamat oleh pihak yang berwajib.

Harga MAX 7 ni adalah

RM80.00 sekotak yang ada 7 sachet di dalamnya.


Kalau korang nak order boleh contact seperti info di bawah ni :-


Alamat : 
RNVHerbs of RN Ventures 
Block A09, 4th Floor, 
Pusat Perdagangan Taman Dagang 
Jalan Dagang Besar Taman Dagang, 
68000 Ampang Selangor
 
Email : rnv.inbox@gmail.com
Tel : 010 202 9080 / 016 202 8275

1 comment :

Jueliza Jamani said...

Wahh Mr Big jadi sado.. en papa jue bukan sado kat lengan tp dia jadi boncet pack.. kahkahkah