MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, April 13, 2016

Buffet Minum Petang Hari Ibu 2016 Di Hotel Puri Pujangga, UKM

Hi Korang, 


Lagi sebulan je nak Hari Ibu ek.. 

Sekejapan masa berlalu huhuhuhuhu… 

Alih-alih dapat jemputan ke food review buffet minum petang sempena Hari Ibu di Hotel Puri Pujangga UKM kan. Bestnye, lepas maghrib terus bergegas ke mari dengan Mr Big rempit sajor naik motor. 


Tema "Saya Sayang Ibu" di memberi makna yang mendalam bagi anak-anak mempamerkan kasih sayang mereka kepada ibu dan Hotel Puri Pujangga berbangga berkongsi perasaan tersebut bersama ibu-ibu tersayang. 


Pelbagai jenis aktiviti telah diatur untuk diraikan bersama ibu serta keluarga tersayang. Kehadiran ibu-ibu akan disambut dengan minuman 'mocktail' serta pemberian cenderahati istimewa. Ibu-ibu akan dimanjakan dengan urutan tangan dan sesi make­ over oleh La Facia Beauty Queen Spa & Hair Salon. Bagi merakamkan saat indah di hari yang istimewa tersebut, satu sesi fotografi bersama keluarga akan diadakan. Di samping itu, pelbagai jenis juadah disediakan bagi memastikan ibu dilayan seperti Permaisuri dalam sehari tersebut. Selain itu, mengeratkan lagi hubungan ibu dan anak, aktiviti dekorasi cup cake akan diadakan. Ibu akan berkongsi kreativiti bersama anak mencipta satu kenangan yang tidak ternilai harganya. Anak-anak kecil juga akan diisi aktiviti dengan pertandingan mewarna. Satu sesi cabutan bertuah juga akan diadakan bagi memeriahkan acara pada hari tersebut. Pada tahun ini juga satu sesi jualan hazar yang menjual pelbagai barangan penjagaan diri dan keperluan wanita diadakan bagi memeriahkan lagi sambutan yang diadakan.


MOTHER'S DAY HI TEA 
MAY 2016, SUNDAY 
12:00 NOON - 4:00 PM 
BEGONIA COFFEE HOUSE 


APPETIZER 
4 types of Green Lettuces 
Vegetables Crudities 
6 types of Dressing 
6 types of Condiments 
Pasembor 
3 types of Fruit Pickles 
Papadom, Keropok Ikan & Keropok Udang in Jar 


SANDWICHES STATION 
3 types of Filling - Tuna, Egg and Chicken Floss 
3 types of Bread - White, Wholemeal and French 
Onion, Tomato and Cucumber 
Mayonnaise, Thousand Island and Butter 

SOUP 
 French Onion Soup Bread & Butter 



MAIN DISH 
Roasted Chicken with Forest Mushroom Sauce 
Baked Potato & Mushroom Mixed Vegetable Deluxe Thai Fragrant Fried Rice 
Steamed Jasmine White Rice 

KIDS CORNER 
Assorted Mini Pizza Corn on Cob Chicken Pop Corn 
Fish Finger with Potato Wedges 

NOODLE COUNTER 
Mee Rebus Johor 
Aglio -Olio Pasta 







DESSERT 
Assorted Sliced Cake Cream Puff 
Red Velvet Cupcakes with Cream Cheese Frosting 
Churros with Cinnamon Sugar & Chocolate Sauce Rainbow
 Cake with Happy Mother's Day wording (whole cake) 
Pulut Mangga 
Buah Melaka 
Frozen Chocolate Fruit 
Assorted Cookies in Jar 
Fresh Tropical Fruit
2 types of Pudding
2 types of Jelly
Pengat Pisang Bread &Butter Pudding Ice Kacang & Cendol
6 types of Ice-Cream with Condiments


Coffee & Tea 

Ucapkan kepada Ibu korang bahawa "Saya Sayang Ibu" di Hotel Puri Pujangga. Pastikan ibu merasai kasih sayang tersebut serta gembirakan ibu dengan hari yang penuh istimewa ini. 



Sambutan Hari Ibu di Hotel Puri Pujangga akan diadakan pada 8 Mei 2016 dari jam 12.00 tengah hari hingga jam 4.00 petang di Begonia Coffee House. Ditawarkan pada harga RM55.00 nett untuk dewasa dan 50% potongan dari harga asal untuk kanak-kanak yang berumur 6 hingga dua belas tahun.




Untuk maklumat lanjut, sila hubungi: 

KHAILA KHALID 
Pengurus Operasi 

HOTEL PURI PUJANGGA 
Universiti Kebangsaan Malaysia 
43600 UKM, Bangi Selangor Darul Ehsan 

Office : +603 8922 2891 / 8927 4128 / 8926 2443 
Mobile : +6017 699 2437 
Fax : +603 8922 2890 

kami dah rasa, sedap wei


Apa tunggu lagi, janganlah lepaskan peluang kan. Bagi aku worth it harga buffet tersebut. Lagipun sekali sekala bahagiakan ibu tercinta apa salahnya kan. 



1 comment :

Diana Rashid said...

yang coklat2 tu nampak best la..tapi kalau bawk mak2 yang berumur tu dia tak layan coklat2 tu..heheh