Wednesday, April 6, 2016

NIVEA Pearl & Beauty Deodorant Boleh Guna Untuk NIVEA EMPOWER RUN 2016

Hi Korang,

Deodorant ermm


Ada orang panggil ubat ketiak, spray ketiak lah tapi fungsinya tetap sama untuk memberi kesegaran pada badan kita tang ketiak la kan.

So memperkenalkan


NIVEA Pearl & Beauty Deodorant keluaran produk Nivea yang terkini yang mengandungi ekstrak mutiara yang boleh menjadikan ├írm-pit' kita lebih licin bak mutiara putih. Selain itu ia juga dapat memberi perlindungan 48 jam terhadap peluh dan juga lembut pada kulit kerana ianya tidak mempunyai bahan kimia. 

Paling penting ianya menjadi kita sentiasa segar dan berkeyakinan! Itu sudah pasti.


Aku dah pun mencuba sendiri kedua-dua produk NIVEA Pearl & Beauty Deodorant ni, ternyata ianya sangat bersesuaian untuk aku yang senantiasa busy tak henggat ni. Deodorant ini dapat bertahan sehingga 48jam, bayangkan time peluh-peluh nak naik train tuh balik keje rasa segar je kan. So tak delah malu takut badan korang berbau. 



Ada 2 jenis pilihan samada spray atau pun roll-on, ikut kesesuaian korang lah. Bagi aku spray je senang, sumbat dalam handbag dan bawak kemana-mana. Bukan tak suka yang roll-on tu but aku prefer roll-on tu letak kat umah sebab botol kaca, aku ni clumsy sket kang tengah nak simpan dalam handbag terlepas dari tangan dan jatuh pecah kan hhuhuhuhuhuhu

Apa pun fungsinya tetap sama iaitu menyegarkan dan melembut kulit tiak kite hehehehe

NIVEA juga percaya bahawa apabila kita yakin, tiada apa yang boleh menghalang kita daripada mencapai impian yang ingin direalisasikan. NIVEA memberi kuasa kepada wanita dengan membantu mereka merealisasikan potensi dalam diri mereka dan menggalakkan orang lain untuk melakukan perkara yang sama!

Ni aku nak share dengan korang ni,

Jom kita sertai larian NIVEA EMPOWER RUN 2016, keterangan lanjut dan pendaftaran boleh klik pada pautan link di bawah:-




So wanita luar sana, jom kita berlari ek…

4 comments :

Liyliz Yusof said...

nak duk bawah tiak. hahaha

Diana Rashid said...

Nak try la yang spary tu...belum ada lagi..saya pengguna setia deodorant nivea..yang saya guna botol putih tu pearl apa ke benda entah..hahah

Suriaamanda said...

Dah lama SA x guna product Nivea ni..tp kan..jahat x memang beli utk Dania..dia kan dah remaja..hehehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

ayat ni memang padu--> Ada orang panggil ubat ketiak, spray ketiak lah tapi fungsinya tetap sama untuk memberi kesegaran pada badan kita tang ketiak la kan..hahahahahahahah