Tuesday, January 27, 2015

RM5 Je untuk Personal Pan Pizza Hut

Hi Korang,


Kalau time keje ni, kalau ada keje luar of courselah makan tengahari pun kat luar jugak. Jelak wei makan kat Sapura tuh walaupun cekodok pisangnya sedap ya ampun kan..


So masa keluar pi Puchong ari tuh, ternampaklah promosi pizza hut RM5 ni kat bawah office ni. Memula cam tak caya, bila ditanya la confirm rupanya RM5 untuk personal pan pizza (potong 4), RM10 untuk regular saiz (potong 6) dan RM15 untuk large saiz (potong 8).


Hah terus order personal pizza yang kecik ni. Yelah saiz kecik boleh order banyak so dapatlah rasa pelbagai flavour. Beli 4 terus tapi yang makan 2 orang je, siap kedekut nak share dengan orang lain tuh. Teruk punye perangai kan.





Sudahnya tak abis makan gak dan bawak balik, dapatlah Mr Big merasa 2 keping kan..

Ni nak pesan sket ni, untuk TAKEAWAY dan PICK UP sajor tau, pizza DELIVERY ngakk boleh dong!!

Ermm aku suka Hawaiian Chicken, korang plak?


3 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

boleh beli banyak2...makan puas2...

hazman fadzil said...

Perghhh....nampak gebu pulak ko punya pizza... kat tempat aku (NILAI) hampeh skit - aku beli dua yang RM5 punya diorang boleh letak dalam satu kotak... komplain pun senyap jee....tapi 27hb dah last date kan....

mama amir said...

nampak comel la...gebu-gebu gitu..kalau saya, 1 ni pon tak dapat abis...kena ulang 2-3 kali...