Tuesday, January 27, 2015

Patung Comel Snug- a-Plush dari Aloft Hotel KL Sentral

Hi Korang,

Sesuatu yang ciut miut confirm akan jadi kesukaan korang kan. Tak kiralah tua ke muda, semuanya sukakan


Walaupun aku ni dah masuk ala-ala remaja purba, aku tetap jugak nak collect anak-anak patung yang comey ni, bukan apa pun sebab masa kecik tak de peluang nak memain patung-patung ni coz parent tak mampu so dah tua bangka nilah baru ada peluangkan.


Hari tuh Aloft Hotel ada buat pelancaran koleksi anak patung Snug-a-Plush di WYX Bar ni.

Diorang suka buat sesuatu yang comey-comey supaya dapat menambat hati para guest yang menginap di sini. Actually anak patung comel adalah hasil idea kreatif pelukis grafik terkenal Orkibal




Beliau banyak dah hasilkan lukisan-lukisan dan doodle untuk corporate company terkenal tau. Aku pun baru tau, lepas view blog dia untuk tengok hasil kerjanya, ermm memang cantik.


Ada 5 jenis Snug-a-Plush yang sangat comel untuk korang miliki. Kalau jadi menginap di hotel ni, ada termasuk sekali dalam pakej tau anak patung comel ni. Tapi kalau dah minat sangat, boleh je pi beli kat Aloft hotel pada harga RM35 each.

Comey kan.. I likeeeee….

4 comments :

Sella Shahbudin said...

aloloo... comel sangat nih.....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily.. wahh macam comel je.. macam cute je.. patung tu. hehehhee

Siti Rohaida Yusof said...

wah....comel ler pulak tengok patung tu...eh...kat atas tu burger ke...

hazman fadzil said...

brother tu nampak sempoi je.... tapi dah memang gaya "artist" kan... tapi patung memang cute dan comel kan...