Friday, January 23, 2015

Dapat TGIF Voucher Dari Nuffnang

Hi Korang,

Kan ada aku join contest baru-baru kat Nuffnang Instagram yang pasal TGIF tuh

Yang ni lah


Tup-tup boleh menang plak kan. Ishk memang rezeki betul lah.

Last week baru je pi collect kat office diorang. Lama betul tak kemari la, sampai majoriti of the staff semua aku tak kenal. Sebab tu singgah kejap je, kalau dengan Nufies lelama haruslah borak-borak dulu kan. hehehehhe


Ok nanti ada free time baru pi makan lah guna voucher ni. Tapi nak ajak sape ek?

Korang nak ikut ke... segan plak nak ajak kan. Maklumlah sapelah kita ni blogger picisan di pinggiran jalan je hahahahhahahahhaha

Selamat hujung minggu korang...

8 comments :

Jueliza Jamani said...

wahhh nakkkk

Irna Nurasikin said...

congratz sis...byk tu...tgk pun dah terliur ni..have fun...sis

mama tisya said...

tahniah..best tu dpt voucher..slamat mkn2

- zuriey - said...

wah tahniah akak,, sedap tu

Amanda Suria said...

saya! saya! saya!...jangan lupakan saya....

yayang laling said...

kalo cik lily ajak kite, kite nak jer..:)

Aisya A. said...

saya saya saya! *dgn muka tak malunya angkat tangan nak ikut* haha

tahniahhhh! :D

hazman fadzil said...

Macam best jer nie.... kalau kena dengan masa dan timing ko nak pergi - aku sudi je nak join... hehehehe