Thursday, January 29, 2015

Makan OISHII Roaster RASAMAS & AYAMAS Sebab Nak Pi JEPUN

Hi Korang,


Rasanya ramai yang tak berapa perasan kedai makan Rasamas dan Ayamas ni kan?


Ermm itulah limited sangat tempatnya, kalau kat KL ni aku cuma perasan kat KL Sentral je. Kalau kedai Ayamas Bangi pun ado kat Seksyen 9 sebelah Domino. Ramai gak orang kalau aku lalu-lalang kat situ. Ayam wei sape tak suka makan kan. Hah u tell me, tell me, tell me lah!!


Bila Rasamas perkenalkan pada ktorang bebudak bloggers ni hari tuh, aku duk tertanya-tanya gak apa plak menda OISHII ni ek. La rupanya OISHII dalam bahasa Jepun adan lah sedap. So ayam sedap lah kan. Hahahahaha ramai yang ooooooooo panjang bila dapat tau makna OISHII ni. 

So OISHII Roaster ni merupakan ayam grill yang diperap dengan sos resipi rahsia dan di drizzle dengan madu sebelum di panggang. Bila nak serving tu plak, di sapu plak teriyaki sauce bersama jus nenas untuk menambahkan lagi aroma yang harum semerbak tu kan.

Apmacam, lazat kan. Itulah masa aku memula tengok ayam tu pun dah rasa lapar semacam.. ermm dasar pelahap..

Ini aku terangkan mengenai PROMOSI MENU BAHARU : OISHII ROASTER ni ek



Untuk set “SUPER-DUPER Deal” ni….


Dengan harga cuma RM46.90 korang akan dapat menu baharu yang diperkenalkan oleh KEDAI AYAMAS iaitu OISHII ROASTER dan pilihan menu ayam istimewa mereka ( samada “golden / pepper / percik ). Yang ni ayam sahaja tau dan boleh di dapati di kedai Ayammas

HIDANGAN MENU di KEDAI RASAMAS


Kalau kat restoran Rasamas pulak, korang boleh dapatkan set OISHII Roaster ni dalam set value meal untuk seorang makan, 2 orang makan dan 4 orang makan. Ada ayam OISHII, sup, mixed vegie, fried tofu dan soft drinks. Ikut menu mana yang korang pilihlah. 

Value meal for 1 = RM10.90 – 1 person 
(1/4 part ayam OISHII, aromatic chicken rice,soup, drink dan ais krim)

Value meal for 2 = RM28.90 – 2 person 
(1/2 part ayam OISHII, aromatic chicken rice, soup,drinks, chicken ball soup, fried tofu and mix vegie)

Value meal for 4 = RM40.90 – 4 person 
(whole ayam OISHII, aromatic chicken rice, soup,drinks, chicken ball soup, fried tofu, ice cream and mix vegie)


Berbaloi ke tidak? Haruslah kan..

Yang aku nak pi JEPUN ni sebab ada contest jugak untuk promosi OISHII Roaster ni. 

Setiap pembelian “SUPER-DUPER Deal” ini, korang layak join contest yang di anjurkan oleh kedai AYAMAS dan berpeluang untuk ke Jepun. Just isi borang dengan lengkapkan butir-butir peribadi dan tulis slogan kreatif kenapa korang suka OISHII Roaster ni. Kemudian stapler je borang penyertaan dan resit pembelian “SUPER-DUPER Deal” ni hantar ke kat kedai Ayammas.

Senangkan.

Beli ayam, makan ayam, isi borang dan berdoa je mintak korang menang hehehhehee….


Nak tau lebih lanjut, meh klik ke www.rasamas.com.my untuk info lagi ek

Dah aku pulak yang nak pi makan ayam OISHII ni tengahari nanti nie k..



10 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

kat sini pun ada..tapi tak pernah nak masuk kedai ayamas tu...nampak ayam tu macam mengancam je

Nuriesya Nadia said...

Kang ada yang suruh buat delivery anta office ni kang. Haih.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wahhh ada menu baru ek.. nanti boleh lah try..=D

Nur Inani said...

menggoda betul ayam ayam tuu. hahaha :D

sw33tdarling said...

haritu makan ayamas time promosi nak gi korea... kekekeke

lieyalatif said...

dulu rasamas ni ade kat alamanda..skrang dah takde dah....mcm susah gak nak jumpe outlet die kan ciklily....

teliur2 tgk ayam tu....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kat bangi giant ala yg sebelah tabung haji tue pun ada .. ila mmg suka makan kat rasa mas..terutama percik tue

yana yassin said...

Aduyaiiii, menggugat betul rupa ayam tueee

hazman fadzil said...

Hurmm.... buat rasa aku nak cari ayam percik dan dengan black pepper...lama dah tak makan flavour tu

Amanda Suria said...

alaaaa....seksinya la ayam tu ha....terliur SA tgok..