Friday, January 30, 2015

Boss Boleh Lah Ek..

Hi Korang,

Nak anto sms kat bos ni. ayat cam ni boleh tak?

Tak boleh nak whatsapp kat bos coz WiFi office tak de hehehhee


hah cam tu lah..

korang rasa ok ke tak ek? dia bagi tak? ermmmm

Lagipun nak keje cam ne kan, satu building tuh. Management bila call plak, tak nak angkat. Cuak la tuh, pagi-pagi buta kena maki hamun kan. 

Jawabnya tunggu jelah.

Tapi lepas 1 jam tak de gak, baik aku pi buat keja luar ek. Untung-untung keja kecik-kecik ni siap, claim mileage pun dapat kan.

ok ok  salam Jumaat korang...


3 comments :

Hanim Hashim said...

balik jangan tak balik ... bos kasi can la hehe :D

sw33tdarling said...

dah balik ke belum...? hehehe

Amanda Suria said...

laaaa...lambat SA baca..ntah tgh sedap tido ni...