Monday, February 2, 2015

Terus Sakit Badan Dibuatnya

Hi Korang,

Memang lama jugak aku tak bersenam kan.

Kalau setakat jalan kaki jauh tu biasalah, turun naik tangga kat umah dari tingkat 9 ke lobby tu pun dah biasa. Tup-tup pi masuk gym gatal nak exercise kan kat Eastin Hotel semalam pagi.



Ambik ko, balik umah semalam terus badan tak tentu arah. Panas sejuk panas sejuk kan. Makan panadol terus tido, pi makan kat kedai D'Laila Mee Udang Nilai pun cam tak berapa ada selera je. Ishkk rugi tuh udang galah masak asam pedas huhuhuhu.

Nampak sangat badan tu manja kan, kata Mr Big tak perlah sakit, lemak nak pecah tu. hahahahhaha sangat tak membantu emosi ek. Jawabnya kena paksa exercise lebih lagi ni ek, agaknya masuk rancangan tv yang loss weight tu confirm aku keluar dulu sebab tak tahan sakit kan.

Ok dah nak masuk meeting ni..

Chow..

Nanti nak citer ktorang pi bercuti di Eastin Hotel ek.. dekat jelah..



2 comments :

hazman fadzil said...

alahai ciannya.... patutlah aritu macam tak selera je makan , pelik jugak aku aritu...ni orang kata demam urat kalu tak silap...biasalah kan...sesekali workout...hihiihi

Amanda Suria said...

Selalunya kalau workout terus2 mmg akan sakit badan...otot terkejut