Monday, February 23, 2015

Belajar Pasal SERVER Komputer

Hi Korang,

3-4 hari menulis terus jadi beku otak dibuatnya.

Tup-tup pagi ni masuk office dah kena belajar pasal server komputer plak. Ya ampun, manalah aku ada basic belajar IT ni, setakat tulis merapu-rapu kat blog dan sket-sket tekan HTML code retilah.



Tengoklah wayar berselirat tu ek.

Silap-silap dengan aku-aku sekali boleh terbelit kat tempat server ni. Ishkk inilah dia staff multitasking, semua kena amik tau kalau jadi apa-apa kan.

So bos, sila naikkan gaji saya sebanyak 50% untuk kerja-kerja sub ni ek. Kalau tak saya cabut semua wayar biar semua orang tak leh buat keja 

hehehhehe

Chillax everyone..

p/s : ini je sempat sembang pepagi ni ek, banyak kerja sebenarnya ni..


3 comments :

hazman fadzil said...

perghhh....lepas nie dah boleh jadi network technician / engineer la pulak yea....control server guna remote online je... hihihii

Diana Rashid said...

hahahah...
jangan terbelit sekali dah la..kalau saya pun mula la nak pitam bila tengok wayar berselirat gini..

syira yaya said...

Berbelit mata tengok wayar banyak-banyak macam tu..hihi :)