Monday, February 9, 2015

Dapat Tawaran Review Sampai Ke Indonesia

Hi Korang,

Meh baca ni



Hah itulah cam menarik kan.

Korang tengok plak tempatnya di mana. Nun jauh tuh Indonesia ek. Hebat jugak kuasa VIRAL blog comel aku ni ek hehehehe

Ermm tak perlah, yang dalam Malaysia ni pun tak habis cover lagi inikan plak nak ke seberang laut. Tapi kalau ada rezeki ke sana memang aku pi gak kan.

Ok sambung keje dulu ek..





11 comments :

Jueliza Jamani said...

wow... rezeki tu..

mama tisya said...

tahniah dpt tawaran jauh...mn tau rezeki luar msia kn

nasa mulia said...

Wa...kena sertakan sekali free accommodation & return flight ticket.

Siti Rohaida Yusof said...

wow..bestnya kan kalau dapat join..tapi kalau jauh sangat..rasa baik settlekan job yang ada kat malaysia ni..haha

- zuriey - said...

pergh hebat la ciklily.. tahniah

Hanim Hashim said...

Whoaaaa! hou yeaaa .... blog cik lily kiter memang daebak! ;)

JunAina said...

Wahhh...jauh dari seberang! Kalau rezeki...

Mummy Ayu said...

wahhh.. nak masuk international level da ni

Maria Hasun said...

Wah Cik Lily, Peluang kemasan tu jgn dilepaskan. ngeee

kehidupan sihat said...

wah seronok ye..

salam perkenalan :)

hazman fadzil said...

Beb.... kalau diorang sponsor tiket flight dengan hotel... pergi je la yea... semoga ada rezeki hendaknya....