Wednesday, February 18, 2015

XES Chinese New Year Luncheon 2015

Hi Korang,



Ramai kot perasan yang aku rajin pi event daripada XES ni, alah salah satu jenama beg dan kasut keluaran tempatan. Tak salah rasanya menyokong jenama buatan Malaysia kan

Hehehhee nyampahlah tu bila aku start membebel kan.






Last week, aku dijemput ke XES CNY Luncheon di outlet XES Quill City Mall. Eh, macam tiap-tiap hari plak ke sini ek ermm memang ye pun. Event kali ini bertemakan ‘Be Stylish With XES’ sempena tahun baru cina ni kan.

tahun kambing mesti ONG punye lah




Sesampai je ada memacam aktiviti plak macam sessi makeover dan hair styling dari Sense & Style Beauty Academy, Photobooth with XES product, booth untuk toss luck dan memacam lagi lah. Seronok tuh, semua dapat merasa. Aku suker photobooth tuh, best dapatlah bergaya ala-ala model gituh.



Majlis pelancaran di terajui oleh PR Manager of Shellys Marketing Sdn Bhd, Ms Sabrina Quigley Chin. Amboi kemain lagi Sab ni cantik sungguh pakai cheongsam ek.




Tak lengkap rasanya kalau CNY Luncheon tak Lou Sang kan, hah apa lagi mari ber ‘lou sang’ beramai-ramai di table panjang yang bahan-bahan Yee Sangnya didecorate dengan initial XES. Hah, memacamlah yang di mintaknya kan hehehhe

ok pilih dulu yang mana berkenan

amik ko sorang 3-4 bag bawak balik barang kan

Of courselah ktorang tak kan pulang dengan tangan kosong kan. Selain dapat goodies bag sorang satu, ada offer baik punya iaitu BUY 1 FREE 2. Haruslah borong bebanyak kan, aku pun tak ketinggalan gak. Belikan mak aku handbag dan kasut. So settle ada ole-ole balik kampung masa cuti CNY nanti.

Oh ye lupa nak kongsikan dengan korang,


XES sedang mengadakan contest ‘Be Stylish With XES’

Apa yang perlu uolls buat:-

Langkah 1: Haruslah LIKE facebook page XES -http://www.facebook.com/xesshoes

Langkah 2: Tag gambar uolls kat keluarga dan member2 FB

Langkah 3: Minta kawan2 , geng baik ke di FB LIKE gambar korang tuh

Langkah 4: Pemenang dengan jumlah LIKE tertinggi akan dihubungi dan seterusnya akan dijemput untuk menghadiri majlis penyampaian hadiah di sekitar bulan Mac 2015.

Hadiah yang ditawarkan sangatlah menarik...

Gambar yang mendapat LIKE tertinggi akan menerima:

- Wang Tunai RM888

- Produk bernilai RM3888

- Dan jumlah produk bernilai RM1888 untuk 10 orang (so lebih kurang RM188 setiap orang) kepada fan yang telah mengLIKE gambar pemenang. Mudahkan 

Ianya berlangsung selama sebulan iaitu bermula dari 17 Februari 2015 dan berakhir pada 17 Mac 2015


Comel tak saya ni hehehehehehe

Jangan lupa terjah FB XES atau laman web XES, untuk keterangan lanjut!!


8 comments :

hazman fadzil said...

whoaaa.... rezeki betul la dapat borong kasut / bag yang cantik dengan design yang lawa tu...

lovelywa said...

Wahh..menarik btol event dia..meriah sungguh..

Siti Rohaida Yusof said...

lumayan hadiahnya tu

- zuriey - said...

pergh masuk magazine xes tu..hehe.. bestnya buy 1 free 2

Mia Kassim said...

Bestnya .. bila dah dapat offer menarik camtu haruslah borong kan :)

Diana Rashid said...

tescio kat rumah saya ni ada butuk xws ni..selalu jugak pi kamu2 mata ..canti2k kasut nya..

Aisya A. said...

buy 1 free 2 tuuuuuuu.. hehe

Aqilah Azmi said...

nomnom bestnya lah kak!! xD