Tuesday, February 10, 2015

Mee Goreng Mamak

Hi Korang,

Ermm baru dapat bukak blog ari ni.

Busy bebenau nampaknya kan, biasalah awal-awal tahun of courselah busy sokmo sampai makan pun tak sempat.

Dek sebab lalu lalang depan kedai mamak kat tepi tasik ni berpuluh kali, aku perasan ramai plak yang makan mee goreng mamak. 

Tengok dari jauh nampak cam sedap tapi rasa ngak tau lagi yea dongg

Apa lagi tadi terus turun bawah untuk kali ke 8 untuk ari ni untuk pi cari makan. Memang excited sangat dah ni nak makan mee goreng mamak kan. Hopefully sedap la ye.

Inilah hasil menunggu 10 minit dalam kedai ni. 


Tada... mee goreng mamak

Mee banyak, ayam banyak, sayur banyak. Dah rasa macam makan mee goreng orang keje kontrak je. Tinggi menggunung sungguh. 

Nasib baik menepati citarasa orang lapar kan. 

Sedappppppp

Ok ok sambung keja balik ek..




10 comments :

Maria Hasun said...

okay selamat perut da kenyang,. hehe

Maria Hasun said...

okay selamat perut da kenyang,. hehe

Amanda Suria said...

Sama la kita...rasa nk nangis dh ni..surat kastam menimbun nk kena proses..naik juling mata tgok pc

AMIIZAA said...

akak tengok pon rasa sedapppppppp......

Diana Rashid said...

mee mamak memang banyak..penuh pinggan..boleh makan berdua..selalunya saya masak sendiri mee goreng mamak nih..hehhe

tiga lalat said...

Salam. Hee mee goreng mamak yang garing yang sedap.

Siti Rohaida Yusof said...

rajin jugak pekena mee goreng mamak...boleh makan berdua..

yayang laling said...

kite suka jugak.
tapi magi goreng mamak lagi sedap!

Aisya A. said...

yg tgk gambar ni pun dah terliur sekali ha. cmne? hehehe

Sani Sini Sana said...

Saya kalau jumpa mee mamak yang best saya akan beli kat situ aje dah tak beli tempat lain..Melainkan ada orang rekemenkan tempat lain..