Friday, February 20, 2015

Carlo Rino Spring Breeze Collection Fashion Show

Hi Korang,



Ini merupakan kali kedua aku dapat jemputan daripada Carlo Rino untuk fashion show event ni. Kali ni di adakan di outlet Carlo Rino Pavillion. 

besar gak butik ni ek

Untuk Carlo Rino Spring Breeze 2015, Carlo Rino menampilkan warna-warna yang pastel , stylish dan chicky untuk handbag dan kasut mereka untuk nampakkan fashionable bila digunakan pada apa juga acara. 

"This year is all about reinventing your lifestyle with Carlo Rino. We unveil whole new range of fashionable pieces that is bound to rock 2015"

Sebelum fashion show start, ada beberapa booth untuk ktorang pampering diri memasing. 


buat rambut jap, sket je lah

illy kilatkan kuku ek..

nak buat jugak lah

Haruslah jangan lepas peluang kan, dengan orang yang tak ramai lagi aku dengan Illy sempat buat rambut dan kilatkan kuku. Alah suka-suka je, siap ambil gambar kat photobooth tau. 

Jom kita tinjau, koleksi bag dan kasut untuk Spring Breeze ni ek











Apmacam, teruja tak? of course lah kan


hah ke exercise muke kan hehehehe


Ada cam simple talk dari pada Sothys pasal penjagaan muka dan cara simple untuk kuruskan muka dan exercise muka. hehheheh terkekeh aku buat lah.


Ada talk jugak daripada Miko Hair Studio & Academy tentang menjaga rambut. Ermm sebenarnya memacam info yang yang aku dapat tau ni 





Inilah saat yang ditunggu-tunggu, pertunjukan fashion oleh model-model yang cantik, kurus dan tinggi. Aku pun naik syiok di buatnya bila tengok ek. Tengok apa? of courselah tengok koleksi beg lah. 

rezeki dapat lucky draw plak yeahh

illy beli apa tuh

Pihak Carlo Rino amat bermurah hati untuk memberikan ktorang voucher sebanyak RM300 untuk shopping secara online di www.carlorino.net

Ermm tak sabarlah shopping online ek..

Thanks Carlo Rino for this awesome goodies hehehhee...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Semalam baru aku survey barang-barang di www.carlorino.net ni. Memang banyak koleksi terbaru untuk Summer Breeze ni.

Klik sana klik sini, ermm rasa macam semua nak beli kan. Ok ok dah dapat pun yang berkenan di hati, so lets start shopping ye.


So memula log in dulu lah dan register details korang



Hah pilihlah yang mana berkenan di hati ek. Aku  ni pun sampai juling bijik mata nak pilih yang mana satu.


Inilah yang aku order. Malas nak beli handbag coz dah beli masa event hari tuh hehehhe


Proses pembayaran dan penghantaran pulak


Ok itu je..

So sabar dan tenang jelah menunggu parcel sampai ke office, most probably lepas raya cina kot. Alah its ok, janji barang sampai ke tangan dengan selamat.

So happy shopping everyone...




6 comments :

syira yaya said...

Campuran warna kasut tu jadi unik :)

Aqilah Azmi said...

BESTNYAAAAAAAAAAAAAA TT_TT

Wanie Raina said...

mcm mane akak dpt invitation carlo rino? mmg pelanggan setia eh ??
beg die mmg sye minat ^^

Kakzakie said...

Lucky draw tu dpt apa CikLily? Untung betullah dpt lucky drawa, dpt lagi voucher RM300 lagi. Senyum lebarlah ye:)

Cantiklah koleksi baru begnya. Terpikat kakak dibuatnya.

- zuriey - said...

bestnya,, kita memang minat carlo rino

liza said...

hi saya liza. saya musykil la carlo rino online shop sekarang macam tak boleh buka je... klik je keluar error, carlo rino shop not available in your country. tapi dekat fb carlo rino ada promo siap dgn promo code untuk beli online, bila klik xdapt. xfaham kenapa. mungkin awak boleh bantu saya?