Friday, February 13, 2015

Makan Di AUSTIN STEAK House, Bangi

Hi Korang,

Inilah satu-satu restoran yang dah beratus kali pergi tapi tak pernah tulis review pasal makanan di sini. Sebab ape, ermm suker hati aku lah. Kalau rasa nak tulis then aku tulis lah, kalau rasa malas, ermm pi makan jelah.


So ari tuh ktorang pi lah lagi makan di sini, agaknya tekak dah teragak benau nak makan western, nak masak malas. Tunggu Mr Big balik then terus pi je sini. Alah 10 minit dari rumah.




Simple je deko kedai ni, ala-ala cowboy kononnya. Yang unik tu baik pekerjanya, tukang masaknya, cashiernya dan tokehnya semuanya lelaki orang utara base on cara diorang cakap masa amik order hehehhe.

Dah mengarut je lebih ek ko ni kan Lily.

Ktorang makan,

Mushroom Soup

Cicah dengan bread yang ada rasa garlic sket. Dihidangkan pulak panas-panas so laju jelah masuk mulut.

Combo Steak

Ayam dan daging sajor. Of course untuk pompuan gemuk yang tak makan kambing ni. Nampak macam sket tapi cukuplah untuk aku. Orang lain aku tak sure ek.

Mix Steak

Ada udang, ayam dan kambing. Haruslah untuk Mr Big kan. Aku mana makan kambing huahauhauahu. Siap udang bagai, sempat tau seekor ek.


Ermm minum plak, sebab malam tu haus benau rasanya amik ko order air gelas besar sorang satu so tak de nak gaduh-gaduh kata tak cukup air ek

In terms of harga, oklah berpatutan dan sesuai untuk mereka yang poketnya tak terlalu tebal time tengah bulan. Ktorang makan je, tak kisah pun bila-bila hehehehe

Nak datang, ini alamatnya

Austin Steak House
No. 55 GF, Jalan Kajang Impian 2/1,
Taman Kajang Impian, Seksyen 7,
Bandar Baru Bangi

Landmark : rumah kedai corner lot. Kalau dari trafik light seksyen 7 tu dari jauh dah boleh nampak signboard kedai ni.

Ok bai, balik ni singgah!!



12 comments :

Nuriesya Nadia said...

Okay cun ! Boleh kasi try. Dekat juga dengan Putrajaya tu. Eh. Hahaha

AMIIZAA said...

heheheheh tergelak akak baca...boleh cuba ni lily:):)

Farah Waheda Wahid said...

tau sangat ni kat mana ni kak ly... he he he... psst psst psst...dekat jer dengan...dot dot dot...

Maria Hasun said...

tembikai laici. aummm sedap

Siti Rohaida Yusof said...

sedap ek makan steak ni...

Yana MIB said...

suka gak g austin...tp sy more prefer D'One steak..sbb portion lg byk..harga lbh kurang je..hehe

Diana Rashid said...

huhu...saya lapar tetiba nih..hahaha

Nuru said...

Owh my sedapnya steak tu.. nasib dekat esok nak cuba terjah la. thank you cik lily for the review.

Salam perkenalan saya Aula penulis di blog aulawrites. semoga perkongsian saya dapat memberi manfaat
xoxo

hazman fadzil said...

Owwhh....kedai area kajang rupanya.... nanti boleh ajak kita cuba makan family dekat sini pulak...

siti alfakhishah aman said...

sedap3.. banjir kuah.. :)

ArELeEz said...

t'liur. #okbai

Pengedar Shaklee Malaysia said...

Nak pegi ni