Wednesday, January 21, 2015

Nak BINGSU Pleaseeeeee

Hi Korang,

Bingsu tu binatang apa plak kan?

Hahahahahaha aku masa first time dengar bingsu ni masa kat event Julies hari tuh memang terperanjat. Apa plak kejadah makanan ni ek. 


Rupanya bila diorang dah hidangkan baru tau kan.

Bingsu tu adalah satu dessert or pemanis mulut yang berasaskan ais kepal. Yang kemudiannya di hidangkan berlapis-lapis dengan bahan-bahan pemanis yang lain macam biskut yang dah di pecahkan, buah-buahan, coklat ke kan. Alah ikut tekak korang lah.

Yang ni Apple Crumble Bingsu.


Awesome wei, tengoklah Mr Big makan ni. Dia cairkan dan dia gaulkan semua, rasa dia sorang kot yang berjaya abiskan semangkuk bingsu ni. 




Banyaklah flavor yang diorang ada, perhaps nanti nak cuba yang lain plak lah.


Nak cuba la tuh, pi ke 


Dal.Komm Coffee
Damansara Uptown

Kalau tak pun, diorang dah ada outlet kat iOi City Mall. Yang ni nanti aku nak pi cuba ni lah

7 comments :

Sally Samsaiman said...

Sally belum pernah try patbingsu kat Dal.Komm Coffee, selalu g kat Caffe Bene je...cuba la kat sana kak :)

Nadia Johari said...

sedapnyaaa..meleleh nengok..nak masuk dalam list

Yana MIB said...

menarik ni...tp sy pn x larat kot nk habiskan sebekas tu sensorg..mesti kena share bertiga..huhu~

nasib bc smpi abes..memula baca damansara uptown dh mcm krik krik xleh jauh lg ke tpt niiii...

pastu baca bwh ioi city mall..yahooo! kena ajak ujang niii... ^_^

LYAfrina said...

slurppppp....
mmg nampaks sedapppp sgt!

aKSARAfENDI said...

pagi2 dah macam terliur je tengok bingsu tu..

Amanda Suria said...

Terus ngilu gigi i u olls...dah la ada masalah gigi now tgok menda2 tu...oh myyyy.....sedapnya......

Myra Jay said...

Serius memang nampak sedap..