Friday, January 2, 2015

Tahun 2015

Hi Korang,

Ni baru ada kesempatan nak bukak blog malam ni.

Dah masuk hari kedua tahun 2015, aku cuti lagi. Bukan nak cuti pun dah company dah bagi kan, so cuti lah. So nak citer pasal apa ek.


Ermm azam tahun baru 2015?

Semoga aku lebih rajin bekerja di office so boleh naik pangkat, rajin berblogging sampai ramai client cari, rajin menjaga rumahtangga sampai orang rasa sayang dengan aku dan rajin dalam segala hal lah.

Apmacam bangga tak?

eeee memang KLISE sangat kan!

Untuk seorang perempuan yang berumur 37 tahun ni, rasanya dah tak de apa lagi yang aku perlukan. Segala-galanya dah ada. Just follow the flow dan tingkatkan sket lagi usaha tak kira dalam apa juga bidang pun.

Tak de specific pun.

Selamat tahun baru 2015 korang, semoga apa yang dicitakan akan tercapai..


2 comments :

Amanda Suria said...

Alamak..tahun ni kita pun umur 37 thn dh...ermmm cpt betul masa berlalu...

hazman fadzil said...

Eh beb... dah nak masuk 37 ker... tapi tengok muka macam gadis umur 27tahun laa.... ( ayat bodek sangat kan... )