Thursday, October 10, 2013

Pizza Hut BIG BOX For Dinner


Hi Korang,

Akibat dah tak tau nak makan apa lagi, so ktorang decide nak cari sesuatu yang cepat dan mudah. 

Nak masak, malas plak.

So best thing makan je apa yang ade. Tup tup Mr Big cakap order pizza je lah. Lagipun dah lama tak makan Pizza Hut. Terus je surf online mencari no tepon Pizza Hut.

Dah dapat, teurs je call.

Tak sangka plak aku diorang hantar exactly dalam masa 30minit. Cepat wei, selalu kat service diaorang ni kan lambat. Ermm bagus dah sekarang ni ek.


So inilah dia Pizza Hut BIG BOX.

Meh intai tengok apa ade kat dalam


Pizza Beef Pepperonni regular size


Spaggethi Carbonara


4 ketul Deli Wings


Fish Nugget kot, lupa plak namo ek


Garlic Bread


Lepas tu aku tambah order Mushroom Soup satu. Jadilah share-share kan.

Total semua sekali ialah RM45.25 ( BIG BOX RM39.00 + Soup RM2.80 + Tax RM2.56 kot ).


Sepatutnya BIG BOX ni makan untuk 3-4 orang tapi ktorang berdua ok je abiskan semua, nampak tak permainannya kat situ.

Nampak sangat ktorang buruk lantak kan. Hahhahahahha


Nak bisik sket: update pakai IpadMini je, senang. Tapi setting tak cantiklah rasa cam berterabur plak la..
 

2 comments :

Rosmadi Shakri said...

Sedap nya aku tgk kepak ayam tu

hazman aka species1980 said...

rasanya lebih berbaloi kalau beli set camni.... banyak dan harga berpatutan