Friday, October 25, 2013

Dinner at Genji Japanese Restaurant

Hi Korang,

Suker cerita pasal makan ni.


Yelah dapat membangkitkan selera orang-orang yang tak tau nak makan apa kan.

Hari tuh, masa lepak chill dengan geng tech blogger untuk gadget WD, ktorang had dinner kat Genji ni. Dah nama pun Genji so haruslah japanese food.

Pasal gadget tu aku citer nanti ek.

Seharuslah order yang aku boleh makan kan.


Kaze Set (RM90 per set)

Memacam dalam satu hidangan. Ada sushi, tempura salmon grilled dan daging lembu segar.

Mr Big dengan Cipotz (blogger Selebriti Online) order 


Teppanyaki (RM85 per set)

Sama gak cam set aku, but ada yang tak sama cam diorang ada udang galah aku tak de.


Majoriti bebudak lain makan yang raw (mentah) macam sashimi, tuna dan apa jua yang mentah lah ek.

Setiap set ada nasi, salad, miso soup dan buah. Kira lengkap satu hidangan makan malam yang sempurna. Ada appertizer, main dish dan dessert.

Best kan.


Alah sekali sekala makan dalam bento apa salahnya kan.

3 comments :

hazman aka species1980 said...

japanese food set memang makanan feveret ko kan

suri said...

hai..
saya tiada pengalaman makan makanan jepun. ada yang ajak tapi saya masih berkira-kira.

Liza Licha said...

seriously macam best :) even licha xpndai makan mentah