Tuesday, October 29, 2013

Beg YAKULT Merah

Hi Korang,

Lately ni suke update thru iPad la.

Mudah dan cepat tapi entry simple-simple jelah. Kalau pepanjang haruslah mencari latop kan.

Ni sempena #NNFoodFest Giveaway last 2 weeks, aku ade join simple contest kat website Nuffnang. Ntah apa ke menda je pun aku tak ingat bijik butir.

Tup-tup, dapat email plak yang aku ni salah sorang pemenang untuk giveaway blogger ni kan.

So tengahari semalam, time lunch sempat gak aku ke Nuffnang opis untuk collect. Tak naik atas pun, mintak tolong Nuffies Anne Cheah antokan kat bawah. Pemalas punya blogger kan, semuanya nak bersuap. Tapi aku bukan cam tu la, sebab tempat tu susah parking je.

Kalau ada parking sudah semestinya aku naik ke atas lepak-lepak kat sofa empuk yang ada kat Nuffies office.

Inilah dia hadiahnya



Beg YAKULT Merah.

Dalamnya info dan brochure berkaitan dengan YAKULT dan kepentingannya meminum minuman kesihatan ni. Ada gak voucher restoran yang tak boleh nak reveal takut nanti korang mintak plak. Merchandise dan memacam lagi lah.

Dan tak ketinggalan jugak


Sebaris YAKULT untuk diminum setiap pagi bagi memcuci perut.

Best tuh......
Sekadar main tweet-tweet je terus boleh menang hadiah. Tu lah sape suruh tak join ni, kan dah rugi.

Thanks tau Nuffnang...  

3 comments :

hazman aka species1980 said...

Hurmm.... rezeki lagi tu beb...kalau tak silap si Akubiomed pun ada menang....

Chenta Ummi said...

nyum nyum suka sangat.. tp x puas minum.. saya kalau 5 botol tu sekali hadap je.. kena beli beratus2 botol baru puas kot.. :)

Nadya Bubble said...

Lama tak minum yakult...