Friday, October 18, 2013

Beli MASK Box Dari HERMO Beauty Collection

Hi Korang,

Aku memalam memang suka tepek mask kat muka sebelum tidur.

Alah memanglah coz siang hari muka kita ni dah penuh dengan noda dan kotoran yang ada disekeliling kita kan, so malam masa untuk kita recover balik kulit muka yang tercela bagai tuh.


So aku dah tau kat mana nak beli mask muka bebanyak dengan harga murah lagi variety.

Meh check it out di HERMO Beauty Collection.


Kat website ni bukan main banyak betul  jenis mask muka yang bersesuaian dengan kulit muka korang. Nak jenis whitening, brighter, sensitif, acne dan memacam lagi lah.

Tengok ni pelbagai jenis mask yang sesuai dengan kulit muka aku ni.








Ermm best kan.


Eh bukan setakat boleh beli mask, ada lagi produk kecantikan yang lain yang didatangkan khas dari KOREA. 

Hah baru lah boleh cantik macam pelakon Korea kan.


Ni di antara product yang bernaung di bawah www.hermo.my

Apa lagi, moh singgah..

Ok ye, lupa plak. 

Kalau korang dah berkenan kat dalam www.hermo.my ni, ada potongan 5% diskaun untuk pembaca blog www.ciklilyputih.com yang setia ni. Korang just key in code 'CIKLILYPUTIH' dalam column voucher tu ye.

Best kan.

Lepas ni boleh lah bermask muka setiap hari sebelum tidur ek.


7 comments :

Innanie Ariffin said...

sounds good kak. how much?

Salma Tayo said...

seronoknya tengok mask banyak2 macam tu!saya pakai mask seminggu dua kali je.orang kata xelok pakai banyak2 kali.xtaula kesahihannya.hehe

Sukma Haron said...

menarik nie sis...leh try...

hazman aka species1980 said...

rajin yea pakai mask nie....tapi mmg bagus untuk kesegaran kulit muka kan

Amanda Suria said...

menarik ni...nanti SA terjah eh...

Anonymous said...

macam mana cara nak order ye ???

Galaxy boo_ said...

Pergi dkt lmn web hermo. Buat acc. The tekan beauty box kot klu x silp. Pas2 pilih mask apatah tak ingat la hahaha. Pas2 pilih la 12 mask ikut yg kita nak. Harga smua dah ada