Friday, October 4, 2013

REVIEW | Lost World Hotel, Tambun


Hi Korang,


Ok meh kita sambung sket lagi mengenai trip dengan The Butterfly Project ke Lost World of Tambun hari tuh.


Ktorang dapat bermalam di Lost World Hotel. Alah seberang jalan je dengan theme park ni. 


Aku satu sebilik dengan Miza Everdeen. Ktorang dapat Classical Room. Masa je gambar dalam website, sebijik sama. Lantainya pakai tile je, tak de carpet. Best gak lah, nampak lagi bersih dan kemas. 


2 katil single, tapi aku rasa super single lah coz besar. Selesa dan lembut plak tuh. Sedap je baring.





Toilet nampak cam kecil tapi luas sebenar je, cuma tak de bathtub. Kalau ada mau aku duk berendam dalam tu. 





Basic facilities mesti ada, toiletries, beverages. Kalau nak iron, request je kat housekeeping nanti diorang hantarkan ke bilik.

Ok kan Lost World Hotel ni..


Kalau nak harga murah boleh check it out kat website diorang dan memana travel agent online ye. Mesti boleh dapat harga murah punya lah.



4 comments :

Mama Zharfan said...

besh :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, nampak besar lak katil akak tu. hehhehe rindu nak baring2 kat bilik Tambun :)

hazman aka species1980 said...

Tapi kalau sebut saya nie kawan CLP - lifestyle blogger yang femes mesti dapat diskaun gak kan.... hik3x

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! mcm best je kat sini.. nak pegi lah nanti :)