Friday, October 4, 2013

Menang Hadiah Dari Philip Malaysia

Hi Korang,

Aku baru je abis event #Meaningful Innovation dari Philip Malaysia ni malam tadi kat Bangsar.

Event yang sangat menarik dan berinfomatif mengenai keselamatan dan kesejahteraan kita di Malaysia ni.


Alhamdulillah idea aku diterima oleh pihak Philip dan sebagai saguhati dapatlah aku tempat ketiga yang membawa pulang barangan elektrik iaitu food processor keluaran Philip ni.

Memang tak sangka betullah.

Apa-apa pun terima kasih Philip dan The Butterfly Project

Nanti aku citer lagi pasal kempen #meaningful innovation ni ek

6 comments :

adzairdawati makdara said...

fuyoooooooooooooooooooooooooo.. cayalah sis.. congrats

anak Wan Salleh said...

food processor philips.. best best... tahniah

Nigina said...

amboiii seronoknya.... kalau taknak bagi aku erkkk hahhahahhaha

❤Kamsiah❤ said...

tahniah..tahniah...

hazman aka species1980 said...

Whoaaa..... rezeki tu beb... yang best sebab idea kita itu diiktiraf ...betul tak ?

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily! wallah awesome gila dapat food processor! alaaa ruginya malam tadi tak dapat attend. heeeeeeeeeeee :)