Thursday, October 24, 2013

Menang Tempat Kedua Di Dalam Vanish Trick Contest

Hi Korang,

Kalau korang perasan, aku ada pernah join contest my.vanishtrick.com ni. Rasanya 2-3 bulan yang lepas kot. Alah cuci soft toys aku yang berkeladak tu kan.

Last 2 week, pihak penganjur call up.


Dia mentioned aku dapat tempat kedua dalam contest penghilang kotoran vanish ni. Mak oi tak sangka sungguh, padahal aku sesaje join contest tuh.

Hah ko, sebuah mesin basuh sampai ke rumah hari Sabtu lepas, dahlah aku tak de kat rumah nasib baik Mr Big tercinta ada. Dialah yang uruskan pakcik driver lori tu masuk kedalam kawasan aptment ni.

Terus buangkan kotak sekali.

Balik-balik je mesin basuh tercongok kat tengah rumah.

Dah tu dia tanya, nak guna ke nak jual.


Aku cakap, alah kita guna je lah. Yang lama tuh, kalau tak de orang nak beli kita anta balik umah mak. At least time cuti-cuti nanti bila sedara mara balik kampung senang nak cuci baju kan.

So kalau ada sesiapa nak beli mesin basuh lama aku ni, bolehlah tanya-tanya aku ni. Mana tau kena dengan budget korang, di persilakan mengambilnya.

Terima kasih kat Don dan Yuki dari Manoah Consulting yang suruh aku join contest ni,kalau tidak, tak merasalah nak pakai mesin basuh baru ni ek.

Inilah namanya rezeki terpijak..


online contest, varnish pembersih kotoran, penanggal minyak melekat di baju, Baju Rosak Boleh Putih KembaliHarga VanishPencuci VanishVanish Power O2 Crystal White Fabric Stain Remover + WhitenerVanish Power O2 Fabric Stain Remover

4 comments :

Myra Jay said...

Tahniah cik lily :)
Bestnyer hadiah :)

Ehhh puan Bee pun ada tersenarai tu kan :D

Sukma Haron said...

tahniah dear....kelas ko...hihi

Lin Azlina said...

tahniah..rezeki terpijak..xsangka yer...

Sya Isya said...

waaahhh best nyer... tahniah cik lily ^_^