Sunday, June 23, 2013

Best Shopping Di Havaianas

Hi Korang,

Ingat lagi tak entry aku pasal Why I want a Havaianas!

Yang tu lah..

Rupanya aku salah seorang di antara 30 beauty bloggers yang menang flip flop Havaianas ni ka. Yesza, sangat-sangat gembira betu la. Sandal FREE gituh kan.


So sabtu lepas, abis event DOVE terus je aku ke Pavillion untuk outlet Havaianas ni, ya ampun ramai betul orang kat shopping mall kat Bukit Bintang ni tapi senang plak dapat parking, so cepat-cepat naik tingkat 3.


Orang boleh tahan ramai gak but still ada amoi comel yang sudi melayan aku. 



Lepas tunjukkan email tu, so dia pun tunjukkan yang mana satu aku boleh pilih. Memang banyak betul pilihan flip flop yang menarik, cantik dan funky dalam Havaianas ni. Rambang mata di buatnya.


Akhirnya dapat gak aku pilih di antara 4 warna tuh

Nak tengok?

Nanti aku tunjuk masa SPA Party tu ek..


Anyway terima kasih pada The Butterfly Project team yang sudi memilih aku sebagai salah seorang pemenang. Ishk tak sabar sungguh nak pakai flip flop yang awesome ni la..


Terima kasih The Butterfly Project dan Havaianas. I love you lah..





4 comments :

Syafiqah Hashim said...

bestnyaa..style la sliper dia...loving it..

HaniShaklee said...

comeynyerrr.. sy suka pakai sliper bran diorg ni..lembut.. tp jangan duk atas tar yg terlalu panas.. sbb terasa kepanasannye..hehe


http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/khasiat-set-set-optimum-shaklee.html

Amanda Suria said...

Wow..cantik..

Tammy Miu said...

Di antara 20 bloggers je Lily sayang!!! <3 congrats for winning the My Havaianas Experience contest utk pakai flip flip ke Spa Party!!!