Wednesday, June 19, 2013

Chill With Awal Ashaari & Liyana Jasmay

Hi Korang,

Ingat senang ke nak lepak dengan artist ni?


Kalau dengan retis blogger pun dah susah nak jumpa inikan plak artis kan.

Thanks to Samsung sebab mempertemukan ktorg bloggers ni dengan 2 orang DUTA Samsung S4 ni iaitu Awal Ashaari dan Liyana Jasmay.


Masa launching Samsung S4 hari tuh, memang tak sempat nak tanya pasal S4 ni kat diorg so now here’s the chance. Tak ramai pun yang blogger yang hadir cuma ada Shakkido, Ruby TV, Yana, Sidney, Cipot dan Ayna.



Apa lagi, terkeluar semua soalan  mengenai Samsung S4, soalan panas, soalan sejuk, pasal karier, pasal life dan memacam lah. Diorang memang funny giler, gelak tak abis-abis.


Awal sukakan function Group Play dalam S4 ni, sampai dia ajak ktorg play with it. Gather sesiapa yang guna S4 dan share 1 lagu and play in same time but different phone. 


Liyana plak sukakan Dual Camera function dalam S4 ni, dia kata senang nak amik gambar. Depan belakang semua boleh masuk dalam frame.




Memang seronoklah dapat borak-borak dengan diorg ni, memacam menda aku dapat tau pasal kisah hidup diorang, pasal hari raya pun boleh citer gak tau.




Anyway thanks to Samsung coz bagi chance kat ktorg untuk chill dengan Awal Ashaari dan Liyana Jasmay. 

Hopefully ada lagi peluang sebegini lagi la ye




10 comments :

Farah Waheda Wahid said...

ala...naper x cakap jumpa awal..ekekeke...boleh kim salam... he hehe...

Syafiqah Hashim said...

wahhh..best nyaa..

Macikz Konah said...

bestnyer macam mana nak join ni kak lily

Anuar said...

Tahniah dapat bertemu dengan retis... Seronok juga jadi blogger ni rupanya... ;)

Amanda Suria said...

Haah la..seronoknya.....

hainom OKje said...

Ni satu lagi CL...Macamana boleh join? Saja nak tau kalau tak keberatan nak bagi tau.... hehe

hazman aka species1980 said...

Disebabkan keje je gua tak sempat nak lepak ngan diorang nie...hope ade peluang lain next time.... tapi group play tu memang cool

Sizzling Suzai said...

Arghhh tidak..nk jmpe mereka juger!!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...seronoknya dpt jumpa die org...;)

Isaac Tan said...

wowie.. famous bloggers with famous artistes. :D