Wednesday, June 5, 2013

Manhattan Fish Market, Makan Ikan la Wei

Hi Korang,

Tak mampu nak tulis bebanyak coz perut mengigil menahan lapo ni.

Ternyata nestum tak boleh membahagiakan perut aku waktu pepagi nie, jawabnya kena tambah makan macam biskut Jacob 2 paket kecik untuk menambung tahap kelaparan aku yang melampau ni.

Tapi tak per, sempat gak aku nak citer kat korang pasal ktorg pi makan ke Manhattan Fish Market ni.


Jumaat lepas, lepas abis keje terus bersedup ke Sunway Piramid ada laser tag tournament under Churp-churp. So sebelum melangkah ke medan perang moh kita isi perut dulu ek

Kenapa Manhattan Fish Market? Asalnya mencari Chicken Hut tapi dah berpusing satu alam tak jumpa dan nampak Manhattan terus je masuk. Dari ayam ke ikan, kira boleh lah tuh.

Ktorg order

Mushroom Soup

bawang banyak daripada mushroom, patut kena tukar nama ni. rasa sedap

Fried Country Mushroom

ni memang favourite aku, sedap tak terHingga. Cuma pakai button mushroom je tHen GorenG denGan tepunG. Mr Big cakap goreng je kat umah kalau dah angau sangat kan 

Ceasar Salad

dapat free sebab order Fisherman Platter tuh. Okla rasa sayurla, apa laGi

Fisherman Platter

we love tHis! bakar dan makan panas-panas. Dapat ikan talapia seekor, ada udanG, mussel, ikan bilis gorenG crispy dan butter rice serta frencH fries. sedap ooo


Memang nampak banyak dan ktorg boleh abiskan kesemua dish yang di order. Memang lapar yang amat time tuh. Memasing tak lunch tengahari coz dah plan nak dinner kat sini.

Lepas makan tuh, terus angkat kaki tawaf satu Sunway Piramid ni untuk buang lemak ye



7 comments :

Eliss Mie said...

kita pekena manhattan kat setia alam city mall hr tu :p seb baik x terliur dah :p

cha said...

sedapnyaa. tak pernah try makan kat sini lg

Amanda Suria said...

SA tgok mcm sedap je.

Irfa said...

emm sgt menggugat iman tgk gambar makanan nih ;)

Asmidar Saaidin said...

wow !!! sedap ah...

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

hazman aka species1980 said...

tengok sambal fishermen platter nampak pedas gak gayanya....